כן ולא, יש הצעת חוק חדשה לבידוד לא מחלה.האם השתנה משהו לטובה בעקבות הנגיף?
כן ולא, יש הצעת חוק חדשה לבידוד לא מחלה
אשממ מאד אם תוכלו לשלוח לי את הצעת החוק שהמעסיק צריך לשלם דמי בידוד מפורט .כן ולא, יש הצעת חוק חדשה לבידוד לא מחלה.
אני חושבת שזה עלה ל570 עבור כל יוםשהייה במגע הדוק ליד חולה- מדווחים בדיווח עצמאי למשרד הבריאות נכנסים לבידוד ומקבלים על 4 ימים תשלום של 430 ש"ח?
הבנתי נכון מכל המלל השוטף אותנו?
או שזה עוד צריך לעבור אישורים ?
וצריך לדווח מיהו החולה??
כל מידע מבוסס יתקבל בברכה
בידוד המזכה | בידוד שאינו מזכה |
היית בבידוד עקב חשיפה לחולה או טיפול בבן משפחה חסר ישע | המשכת לעבוד בשכר בזמן תקופת הבידוד . |
היית בבידוד עקב חובת בידוד של ילדך (גם אם אתה מחוסן או מחלים) - הזכאות היא אם הילד מתחת לגיל 16 או אם הילד מעל גיל 16 אך הוא נזקק לסיוע אישי בשל מוגבלות | היית בבידוד ובמהלך הבידוד הפכת לחולה מאומת - תהיה זכאי לדמי בידוד עד היום שלפני הפיכתך לחולה מאומת. |
חזרת מנסיעת עבודה בחו"ל, ונאלצת להיכנס לבידוד. | נכנסת לבידוד עקב חזרה מנסיעה פרטית לחו"ל. |
היית בבידוד בגלל שחלית בקורונה- הזכאות לדמי בידוד היא רק בתקופה מ- 21.12.21 עד 31.1.22. | |
סליחה שאני עולה טרעמפהסבר בקיצור:
עצמאי - זכאי לדמי בידוד
עצמאי הרשום בביטוח לאומי - גם אם אינו עונה להגדרה יהי' זכאי לדמי בידוד.
עצמאי (שאינו עונה להגדרה) שהוא גם שכיר - יקבל רק כעבודתו כשכיר דרך המעסיק.
חייבחייב להיות שהייתי רשומה במשרד הבריאות?
על השכיר יקבלגם שכיר
לגבי עצמאי שהיה בבידוד ולא דיווח באתר משרד הבריאות,לפי מה שפורסם באתר הביטוח לאומי.
מי שהוא עצמאי בהגדרה יקבל גם אם הוא שכיר, כך זה נראה...
אם הייתי מאומתת יחד עם הבת שלי אני לא אהיה זכאית? מה ההסבר לזה?הסבר בקיצור:
עצמאי - זכאי לדמי בידוד
עצמאי הרשום בביטוח לאומי - גם אם אינו עונה להגדרה יהי' זכאי לדמי בידוד.
עצמאי (שאינו עונה להגדרה) שהוא גם שכיר - יקבל רק כעבודתו כשכיר דרך המעסיק.
בידוד המזכה בידוד שאינו מזכה היית בבידוד עקב חשיפה לחולה או טיפול בבן משפחה חסר ישע המשכת לעבוד בשכר בזמן תקופת הבידוד . היית בבידוד עקב חובת בידוד של ילדך (גם אם אתה מחוסן או מחלים) - הזכאות היא אם הילד מתחת לגיל 16 או אם הילד מעל גיל 16 אך הוא נזקק לסיוע אישי בשל מוגבלות היית בבידוד ובמהלך הבידוד הפכת לחולה מאומת - תהיה זכאי לדמי בידוד עד היום שלפני הפיכתך לחולה מאומת. חזרת מנסיעת עבודה בחו"ל, ונאלצת להיכנס לבידוד. נכנסת לבידוד עקב חזרה מנסיעה פרטית לחו"ל. היית בבידוד בגלל שחלית בקורונה- הזכאות לדמי בידוד היא רק בתקופה מ- 21.12.21 עד 31.1.22.
יש לדווח למשרד הבריאות בזמן אמת על הבידוד שלך או של הילד לשמור על העתק מהדיווח יתכן ותידרש להציגו.
אם תדווח על הבידוד באיחור, התשלום יהיה מקסימום עבור 4 ימים שלפני מועד הדיווח.
ניתן לדווח למשרד הבריאות על כניסה לבידוד בטופס מקוון בקישור הזה או להתקשר בטלפון 5400*.
כמה תקבלו
עצמאי
מחוסן/מחלים = 570 ₪, לא מחוסן/מחלים = 427.5 ₪
עצמאי שאינו עונה להגדרה
מחוסן/מחלים = 285 ₪, לא מחוסן/מחלים = 214 ₪
תקופת התשלום
בין 1/7/21 עד 20/12/21 - תהי' זכאי למקסימום 3 ימי בידוד, בכל תקופת בידוד
בין 21/12/21 עד 31/3/22 - תהי' זכאי למקסימום 4 ימי בידוד. בכל תקופת בידוד
בימים הקרובים יפורסם טופס מקוון להגשת בקשה לדמי בידוד באתר המוסד לביטוח לאומי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: