אני בחרתי: MOM מבחינתי עגלה מושלמת, חזקה, יפה, איכותית, נשלפת בקלות לכביסה, מתקפלת אוטומטי (לוחצת על כפתור והיא מתקפלת לבד), נוסעת מדהים, גמישה במדרגות אני מכורה אליה ועוד הרבה כמוני, והמחיר באזור- 800
הבעיה שלה שהיא מדי קלילה, לגיסתי יש אותה ואחינית שלה בת 9 לקחה את העגלה והחליקה לה מהידים חצי רחוב עד שהתהפכה עם תינוקת בת שנה (אנשים טובים ניסו לרוץ אחריה אבל לא השיגו)
תכלס נהרסה אחרי כמעט שנה ללא יכולת להשתמש בצורה תקינה.
@חלום פז או כל מי שיודע:
איפה אפשר להשיג את הטיולון הזה בירושלים?
ניסיתי בביבי סטאר, בסופר בייבי ובבזאר שטראוס ובכולם לא היה.
לי גם יש את גוי' 3 שנים עברה 2 ילדים שימוש יום יומי כולל מדרגות נסיעות קיפולים ילד בעגלה וילד שעומד מאחור.ממליצה על גוי. וגם בשביל קניות מהסופר . קניתי עכשיו פעם שניה כי הצבע דהה והמושב טיפה נופל אחורה אחרי שימוש מסיבי של 4 שנים
קניתי את הספורט ליין (לא יודעת אם את מדברת על הדגם המומלץ) העגלה יציבה מאד, אבל בהוראות היצרן כתוב לא לתלות כלום על הידית, והתיק שקניתי (מאלי אקספרס) גורם לעגלה לאבד את היציבות, היא לא נופלת אחורה, אבל בעליה למדרכה צריך להחזיק אותה, ולכן אני לא מביאה את העגלה כשהיא עם תיק גם לא לבת ה-12 שלי. אבל בלי תיק גם לילדה בת 6 אני מביאה בשמחה.ולכל האלו שהמליצו על הספורט ליין
בעיני נוכחתי לראות את התינוק בת 3 החודשים של שכנתי, שהייתה בעגלה, והאחות הגדולה בת השלוש באה לספר ש... בוכה, האמא מגיעה ורואה את העגלה הפוכה על הצד. והתינוקת עם חבורה סגולה במצח...
עד אותו היום האמא לא גמרה להתלהב מהעגלה. ומאותו היום כבר ...
אני מפחדת להושיב תינוק בכזו...
עוד דגם של עגלה, מהפשוטים לא יודעת בדיוק איזה- עזרתי לילדה בת 10 שעמדה עם העגלה באוטובוס וכשהוא הסתובב העגלה התהפכה עם התינוק...
אני לא מבינה איך נותנים להם תו תקן- סכנת נפשות אמיתי!
אבל מה שכן-0 אני בבעיה- עדיין לא מצאתי משהו חדש ויציב...
יש למישהי נסיון עם סייבקס החדשות?
מקפיצה לאלו שקנו mom, האם אתן עדיין ממליצות???
אפשר לקבל קישור? תוך כמה זמן הגיעה?בתכלס, קניתי עגלה מאלי אקספרס בסכום מצחיק ואני מרוצה , זה הגיע מהר השרות טוב יש לי 2 צבעים
זה נח לתינוקת ולי אומנם זה לא הכי חזק בעולם אבל זה מספיק למי שלא רוצה או שאין לה כסף להשקיע.
אחרי 3 חודשיםמתענינת מאד לגבי הMOM, האם באמת עגלה שווה? המחיר מאד קורץ לנו ( יחסית ליויו) האם גם אחרי כמה חודשים בשימוש, אתם ממליצים?
מקפיצה לאלו שקנו mom, האם אתן עדיין ממליצות???
אחרי 3 חודשים
מרוצים מאד
יפה וזורמת בנסיעה
כמה מבעלי יויו התפעלו מיופיה ויציבותה
קנינו אפור עם שלד כסוף עגלה יפה ומרשימה
וניכר שהשלד חזק בפרט ביחס ליויו
יש לי סייבקס מיוס.ולכל האלו שהמליצו על הספורט ליין
בעיני נוכחתי לראות את התינוק בת 3 החודשים של שכנתי, שהייתה בעגלה, והאחות הגדולה בת השלוש באה לספר ש... בוכה, האמא מגיעה ורואה את העגלה הפוכה על הצד. והתינוקת עם חבורה סגולה במצח...
עד אותו היום האמא לא גמרה להתלהב מהעגלה. ומאותו היום כבר ...
אני מפחדת להושיב תינוק בכזו...
עוד דגם של עגלה, מהפשוטים לא יודעת בדיוק איזה- עזרתי לילדה בת 10 שעמדה עם העגלה באוטובוס וכשהוא הסתובב העגלה התהפכה עם התינוק...
אני לא מבינה איך נותנים להם תו תקן- סכנת נפשות אמיתי!
אבל מה שכן-0 אני בבעיה- עדיין לא מצאתי משהו חדש ויציב...
יש למישהי נסיון עם סייבקס החדשות?
שימו לב של MOM יש 2 דגמיםמקפיצה לאלו שקנו mom, האם אתן עדיין ממליצות???
תסלחי לי, זה הרבה מעבר לחסרוןקניתי את הספורט ליין (לא יודעת אם את מדברת על הדגם המומלץ) העגלה יציבה מאד, אבל בהוראות היצרן כתוב לא לתלות כלום על הידית, והתיק שקניתי (מאלי אקספרס) גורם לעגלה לאבד את היציבות, היא לא נופלת אחורה, אבל בעליה למדרכה צריך להחזיק אותה, ולכן אני לא מביאה את העגלה כשהיא עם תיק גם לא לבת ה-12 שלי. אבל בלי תיק גם לילדה בת 6 אני מביאה בשמחה.
חסרון שצריך לקחת בחשבון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: