פעם אשה אמרה לבעלה: "אני יורדת 5 דקות לשכנה, עוד חצי שעה תכבה את האש מתחת לסיר..."נכתב ע"י HDAS;685662:שאלה :
כשהאישה אומרת שתהיה מוכנה בעוד חמש דקות
כמה זמן זה, החמש דקות האלו
תשובה ;
אותו זמן שהבעל אומר שאני מגיע הביתה בעוד חמש דקות
נכתב ע"י סוף הדרך;685712:אם כבר ,אז כבר
יוצא המילד מחדר ניתוח ואומר למשהו:מזל טוב גבר נולדה לך רביעיה.מתרגש האחרון עד כלות נשמתו ואומר:משמים-אני גר בקרית 4!
כעבור דקות ספורות יוצא שוב, כעת פונה לג'נטלמן נוסף:מזל טוב מיסטר,נולדה לך שמיניה...
מיועדינו משתנק מהתרגשות ואומר:יאלה,אני גר בקרית שמונה-מדהים!
לפתע קם חרדי ומתחיל לברוח....
רץ אחריו הרופא ,מה קרה?לאן אתה נעלם לי עכשיו?
צועק לו ההוא: לאאאאאאא!אל תגיד לי את זה אני גר במאה שערים!!!!
נו, באמת.נכתב ע"י דניאל נ;686080:מעצבן אתה באמת מעצבן..
מי יגיד מי יגיד מי יגיד??
מה מי? היא אם חד הורית??
מה זה השיר המעפן הזה? איפה האבא הבעל בתמונה ? שתומך מעודד מחזק מפייס אוהב דואג מפתיע ונותן גב ?
אם השיר מיועד לאלמנה או גרושה באמת מרגש מאוד
אם לא.. אני ממש אבל ממש לא מתרגש .. מעריך ומעריץ מכבד וכו וודאי אבל מרגש??
נכתב ע"י עפרה;686118:נו, באמת.
נראה גבר אחד שמאמין שזה מה שאשתו מרגישה, ונראה אשה אחת שלא מזדהה עם כל מילה.
נכתב ע"י דניאל נ;686127:קוראים לזה חוסר תקשורת ויש יועצי נישואים נהדרים בשביל זוגות כאלו..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: