מחכה בציפייה,אין לי...
אם יש לך ידע טוב בסריגה אני יכולה להסביר בכלליות, אם לא חכי עד שאסיים לסרוג ואז אעלה הוראות מדוייקות...
חסרת סבלנות שכמוני, ניסיתי לחפש הדרכה כלשהי שתתן לי את הכיוון של מה שהולך שם, מצאתי ביוטיוב הדרכה בשפה מוזרה על איך לעשות את זה ופשוט הדלקתי את הכתוביות עם תרגום לעברית, אבל צריך בשביל זה ידע בסריגה כי התרגום אחרי הכל הוא של גוגל וצריך להבין על מה היא מדברת, ויש קטעים שצריך פשוט לראות בהילוך איטי מה היא עושה, את הסוג סריגה בקדימה לא בדיוק הבנתי איך היא עושה אז מצאתי סרטון באנגלית שמסביר את זהמחכה בציפייה,
אל תשכחי אותנו, בבקשה....
את יודעת איך קוראים לסוג חוט שצריך להשתמש בשביל כזה דבר?שלום לכולן!
ראיתי את התמונה הזאת, ורציתי לדעת איך מכינים כזה תיק.
אני יודעת איך לסרוג את הדוגמא, אני מתכוונת איך עושים את הפינות, איפה קונים/ שצריך מכונה מיוחדת וכו'...
אם קונים בחנו סדקית פשוטה אשמח להמלצות על חנות כזו בירושלים שאוכל למצא את הפינות,
אני לא יכולה להיכנס ליוטוב בגלל הסינון, אבל אם את רוצה אני יכולה להסביר בכלליות:חסרת סבלנות שכמוני, ניסיתי לחפש הדרכה כלשהי שתתן לי את הכיוון של מה שהולך שם, מצאתי ביוטיוב הדרכה בשפה מוזרה על איך לעשות את זה ופשוט הדלקתי את הכתוביות עם תרגום לעברית, אבל צריך בשביל זה ידע בסריגה כי התרגום אחרי הכל הוא של גוגל וצריך להבין על מה היא מדברת, ויש קטעים שצריך פשוט לראות בהילוך איטי מה היא עושה, את הסוג סריגה בקדימה לא בדיוק הבנתי איך היא עושה אז מצאתי סרטון באנגלית שמסביר את זה
התיק
הסריגה
אני לא מכירה שמות של חוטים יותר מדי, אני משתמשת עכשיו (אני באמצע הסריגה) בחוט רגיל, נראה לי אקרילן.את יודעת איך קוראים לסוג חוט שצריך להשתמש בשביל כזה דבר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: