הזמנתי ממש מזמן ועדיין לא הגיע כלוםכמה ימים אחרי התשלום מתעדכן מס' מעקב בתוך פרטי ההזמנה
ניתן לעקוב באתר j-net
התיק יישלח בעז"ה
אחרי שאת משלמת, יש מן בועה את לוחצת עליה וזה מעביר אותך לצ'אט עם המוכראף אחת לא יודעת?
אני רוצה לסגור הזמנה
את צריכה לרשום בבועה של צור קשראם לא כתבתי את הקוד PNINA בסיום ההזמנה, אפשר עדיין להוסיף?
הוא שולח גם בלי זה?
אין שום מעקב אחרי המשלוח כבר עברו לי יותר משלושה שבועות
יש פה כאלה שעדיין אפשר לקנות ולא חסומים אם מענין אותךלמישהי מתעניינת בקנית תיק קיפליג בסמינר. מי יכולה לעזור לה? תודה
|
|
יש לי מספר מעקב שמתחיל ב- JNבאתר הזה תבדקי לפי מספר המעקב:
https://www.17track.net/en
תשתמשי בזהיש לי מספר מעקב שמתחיל ב- JN
אבל באתר הזה כתוב לי UNKNOWN על המספר חבילה שלי.
תודה רבה!תשתמשי בזה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: