אגב תנסי להדביק עם קצת סלוטייפ את הצ'ופצ'יק של הכרטיס שלא יזוזאיפה ניתן לתקן מצלמה של קנון
כל כרטיס זכרון שאני מכניסה הוא כותב לי הכרטיס נעול
חשבתי שזה בעיה בכרטיס אז קניתי חדש ומסתבר שזה בעיה במצלמה כי גם בכרטיס החדש זה כותב את זה
ואי אפשר לצלם
אשמח לשמוע פרטים ...
אין לי אחריות יש לי אותה כבר כמה שניםדבר ראשון תבדקי אם אין לך על זה אחריות
בבני ברק יש ברחוב ירושלים או הרב קוק (אם אני לא טועה) מעבדה שמתקנת מצלמות
לא זוכרת כ"כ פרטים
אם יהיה רלוונטי בשבילך אני אנסה להשיג
זה לא קשור לכרטיס כי ניסיתי עם הרבה כרטיסים וקניתי גם כרטיס חדשאולי לפרמט את הכרטיס קודם?
זה מה שהציעו לי כשבאתי לקנות חדש וזה עזר...
כמובן לגבות את התמונות...
הצליח??ולגבי הצופציק כשהוא יוצא מהמצלמה הוא באותו מקום שהיה אז אני לא בטוחה שהוא זז שם אבל אני ינסה
תודה רבההה
כנראה הכוונה למטאור בהרב קוק 18 אין לי מספיק ניסיון איתם אבל שמעתי אחרים שממליצים מאדאין לי אחריות יש לי אותה כבר כמה שנים
אשמח אם תוכלי להשיג לי פרטים על המעבדה ....
ולגבי הצופציק כשהוא יוצא מהמצלמה הוא באותו מקום שהיה אז אני לא בטוחה שהוא זז שם אבל אני ינסה
תודה
הסתדר לך?זה לא קשור לכרטיס כי ניסיתי עם הרבה כרטיסים וקניתי גם כרטיס חדש
רק בבי-ם?בעיה ידועה במצלמות קנון
באם זה בי-ם יש לי אחד שמתקן את זה
אפשר בבקשה לקבל פרטים על ההוא בירושלים שמתקן את זה? תודה!בעיה ידועה במצלמות קנון
באם זה בי-ם יש לי אחד שמתקן את זה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: