זה אני יודע אבל אני חשבתי על יותרהכוונה של התשובה היתה לא שאפשר יותר, אלא שפשוט אפשר לקבל כמו כולם עד שהדירה מוכנה.
זה אני יודע אבל אני חשבתי על יותרהכוונה של התשובה היתה לא שאפשר יותר, אלא שפשוט אפשר לקבל כמו כולם עד שהדירה מוכנה.
כמה הוא לוקח על זה?אפשר לקבל אצל המס' הנ"ל 1170 ש"ח בחודש.
סיוע של חודשיים שנכנס לך מגיע אליוכמה הוא לוקח על זה?
אפשר לקבל גם בפחות,למי שהיה דירה בבעלותו ב10 שנים האחרונות לא זכאי לסיוע. נקודה
שלום וברכה
איך ומה הדרך להציף בקשה מאוד חשובה מהמשרד הבינוי והשיכון שכידוע נמצא בידים טובות....
שינוי חישוב קבלת סיוע בשכר דירה
למה אנחנו צריכים לבוא למצב שבקושי מצליחים להוציא את הסיוע למרות למגיע להמון אנשים את הסיוע ורק בגלל חישוב מטופש שנקבע בעבר, רובם לא מצליחים להיות זכאיים (ומה שגורם להמון אנשים לזייף וכו')
אני חושב שהגיע הזמן לתקן עוול גדולללל
ומי יודע אם לעת כזאת......
בוודאיזוג שהבעל אברך יכולים לקבל ?
זה נקרא שהוא מיצה את יכולת ההשתכרות ?בוודאי
רק אחד מבני הזוג צריך למצות יכולת השתכרותזה נקרא שהוא מיצה את יכולת ההשתכרות ?
קבלת מהמדינה כמיליון שקל+ השתתפות בשכר דירה ,זה אני יודע אבל אני חשבתי על יותר
זה אותם אנשים שמרוויחים הון עתקיש אנשים שמשלמים כל חודש מיסים של אלפי שקלים,
לא מקבלים שקל הנחה לשום דבר,
ויכולים רק לחלום על היום שתיהיה להם דירה משלהם....
הם לא מרוויחים הון עתק, זאת הבעיהזה אותם אנשים שמרוויחים הון עתק
וכל היום מתבכיינים שהם משלמים הרבה מיסים ואין להם הנחה במעון.............
כמו שאת זה את מבינה תביני גם את הצד השני
אני שמעתי על אחת שקנתה דירה ומכרה אחרי זה והיא הגישה מסמכים המעידים שהיא עוד הפסידה מכל הדירה והיא מקבלת היום סיוע בשכר דירהאם מכרתי את הדירה לפני שנתיים וחצי, בגלל חובות יש לי סיכוי לקבל סיוע בשכר דירה (מצד הקרטריונים בתלושי השכר אני זכאי)
אני אגדיר את השאלה יש זיופים גם לעניין הזה או שזה רק לתלושים?
לא הבנתי אם באמת לפי הרבנים שלך זה גניבה אז הוא באמת גנבהמצב באמת נורא בחסידות שלנו אנחנו לא גונבים מהמדינה, ולכן אני וכל החברים שלי לא מקבלים סיוע בשכר דירה, וגם מי שכבר לא מתאפק ועושה את זה מרגיש הגנב הגדול,
אלפיים שקל זה זול ביחס לסיכון שהבן אדם (המאכער) לוקח, הוא יכול להיות מחר בכלאועוד משלם על זה כאלפיים שקל.
מה קשור פה המאכערים? למה הם אשמים פה?לדעתי כל המאכרים אשמים בדבר חייבים לתקן את העוולה.
100 אלף נרשמים זה ציבור הכללי ולא רק הציבור החרדי, לא שזה נכון שלרוב הציבור יש דירותומי שכתב כאן שלרוב הציבור יש דירות. אז מעניין למה יש מעל 100 אלף נרשמים בהגרלות של מחיר למשתכן.
לאחרונה התחילו לשלוח לאנשים הצהרה על הכנסות האם זה כי התחילו יותר לבדוק אם הכל נכון?האם שולחים לכולם תצהיר על אישור הכנסה?
איך הם בודקים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: