עזרה תיקון דחוף בנושא חישוב סיוע בשכר דירה !!!

שואף לגבהים

משתמש פעיל
אוטומציה עסקית
שלום וברכה
איך ומה הדרך להציף בקשה מאוד חשובה מהמשרד הבינוי והשיכון שכידוע נמצא בידים טובות....
שינוי חישוב קבלת סיוע בשכר דירה
למה אנחנו צריכים לבוא למצב שבקושי מצליחים להוציא את הסיוע למרות למגיע להמון אנשים את הסיוע ורק בגלל חישוב מטופש שנקבע בעבר, רובם לא מצליחים להיות זכאיים (ומה שגורם להמון אנשים לזייף וכו')
אני חושב שהגיע הזמן לתקן עוול גדולללל
ומי יודע אם לעת כזאת......

הכל טוב !!

משתמש פעיל
מצב אישיגובה הקצבה/ההכנסה
זוג ללא ילדיםעד 4,746 ש"ח

שכר המינימום הוא 5300
התנאי לסיוע הוא מיצוי כושר השתכרות דהיינו לעבוד ב100% משרה

איך זוג ללא ילדים יכול להיות זכאי ?
למאכרים הפתרונים...

שואף לגבהים

משתמש פעיל
אוטומציה עסקית
בוא ניהיה רציניים...
זה ברור שצריך לשנות את החישוב
לא יתכן שמישהו שבאמת זכאי אבל מה לעשות שבחודש אחד קיבל במקום 5,300 קיבל 6000 כי באותו חודש שילמו לו הבראה וכדו’ וכן להיפך
אלפי אלפי זוגות שזכאים לא מצליחים לממש את זכאותם רובם מפחדים לזייף ובצדק

אבא לבן

משתמש רשום
יש לי רעיון שמי שזכה במחיר למשתכן צריכים לעזור לו יותר בסיוע בשכר דירה עד שהוא מקבל את הדירה שלו כי זה כמה שנים
למיטב ידעתי כל מי שזכה בהגלות מחיר למשתכן למיניהם כל זמן שהוא לא נכנס לדירה אפילו שזה כבר רשום על שמו מקבל סיוע בשכר דירה עד שנכנס לדירה

צחיאל

משתמש מקצוען
למיטב ידעתי כל מי שזכה בהגלות מחיר למשתכן למיניהם כל זמן שהוא לא נכנס לדירה אפילו שזה כבר רשום על שמו מקבל סיוע בשכר דירה עד שנכנס לדירה
אני מציע שיקבל יותר כי הוא לא יכול לקנות דירה אחרת חלק מהזמן עד שהוא חותם חוזה אז הוא לא יכול לעשות כלום אז שיקבל יותר בסיוע בשכר דירה

ישראל בן ישראל

משתמש רשום
אם מכרתי את הדירה לפני שנתיים וחצי, בגלל חובות יש לי סיכוי לקבל סיוע בשכר דירה (מצד הקרטריונים בתלושי השכר אני זכאי)
אני אגדיר את השאלה יש זיופים גם לעניין הזה או שזה רק לתלושים?

רחליתת

משתמש חדש
מצטרפת לשאלות, מי שיש לו דירה אך היא לא רשומה בטאבו אלא רק הערת אזהרה,
האם יכול לבל שכר דירה עד שתרשם כרישום בית משותף בטאבו?
ומי שיש לו דירה ומאיזשהו עיכוב לא רשומה לו עדיין הערת אזהרה, יוכל לקבל?

נתיי

משתמש פעיל
עוד שאלה האם מי שמכר את הדירה שלו ממתי יכול לקבל סיוע בשכר דירה

חיים מירושלים

משתמש פעיל
שלום וברכה
איך ומה הדרך להציף בקשה מאוד חשובה מהמשרד הבינוי והשיכון שכידוע נמצא בידים טובות....
שינוי חישוב קבלת סיוע בשכר דירה
למה אנחנו צריכים לבוא למצב שבקושי מצליחים להוציא את הסיוע למרות למגיע להמון אנשים את הסיוע ורק בגלל חישוב מטופש שנקבע בעבר, רובם לא מצליחים להיות זכאיים (ומה שגורם להמון אנשים לזייף וכו')
אני חושב שהגיע הזמן לתקן עוול גדולללל
ומי יודע אם לעת כזאת......
המצב באמת נורא בחסידות שלנו אנחנו לא גונבים מהמדינה, ולכן אני וכל החברים שלי לא מקבלים סיוע בשכר דירה, וגם מי שכבר לא מתאפק ועושה את זה מרגיש הגנב הגדול, ועוד משלם על זה כאלפיים שקל. לדעתי כל המאכרים אשמים בדבר חייבים לתקן את העוולה.
ומי שכתב כאן שלרוב הציבור יש דירות. אז מעניין למה יש מעל 100 אלף נרשמים בהגרלות של מחיר למשתכן.

חיים מירושלים

משתמש פעיל
אם מכרתי את הדירה לפני שנתיים וחצי, בגלל חובות יש לי סיכוי לקבל סיוע בשכר דירה (מצד הקרטריונים בתלושי השכר אני זכאי)
אני אגדיר את השאלה יש זיופים גם לעניין הזה או שזה רק לתלושים?
שמעתי שצריך לעבור שש שנים.
ככה גם ראיתי באיזה אתר.
ואין שום אפשרות לעקוף את זה כי יש להם סנכרון עם רשות המיסים.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה