הכלבויניק

מנהל האתר
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
לבקשת רבים, אנו מבקשים שלא להעלות תמונות וסרטונים מהמלחמה באשכולות האחרים.

האשכול נועד להעלאת קבצי סטילס אודיו ווידאו,
לא לתגובות שרשרת, עדכונים ודיונים, בשביל זה יש מקומות אחרים.

כמה כללים מחייבים לפני השתתפות באשכול:
  • אין להעלות תמונות שאין העין סובלת.
  • אין להעלות תמונות נשים.
  • אין להעלות תמונות הנוגדות את הצנזורה.
  • אין להעלות תכנים של האויב המכילים "לוחמה פסיכולוגית", כמו סרטונים ותמונות של החמאס וכדו'.
  • תמונות מרובות יש להכניס לספוילר, ולכתוב מפורש אם זה לא לבעלי לב חלש.
  • תמונות מחבלים יש להעלות בספוילר בלבד!
  • אין להספים את האשכול עם הודעות "אפשר בזיפ" "חסום" "אפשר בקובץ" וכדו'.

הודעה בניגוד לכללים אלו, תגרום לחסימה מיידית מהאשכול.

הוספנו אפשרות דירוג:
  • דירוג חיובי - להודעה מיוחדת, ששווה לנעוץ אותה גבוה.
  • דירוג שלילי - להודעה כפולה או שנוגדת את כללי הפורום.
    אין להשתמש בדירוג השלילי כדי להביע רגשות כלפי הודעה קשה ככל שתהיה כל עוד היא עומדת בחוקי האשכול.

בתקווה לבשורות טובות!

אפרים יעקובזון

משתמש סופר מקצוען
חיילי צה"ל בעזה קיבלו חפיסות קלפים עם 52 תמונות מבוקשים של בכירי חמאס. מפיץ הקלפים מקווה שהם יעזרו ללוחמים וינחיתו מכה מוראלית על הנהגת ארגון הטרור. סינוואר ובכירים נוספים "הורדו בדרגה" בחפיסה. הג'וקר: מוחמד דף

unnamed (3).jpgunnamed (2).jpgunnamed (1).jpg

michalor

משתמש מקצוען
יוצרי ai
הפרופ' חושף: "כשהחטופים יספרו את הסיפור שלהם, לא נישן בלילה"

מנהל מרכז ספרא לילדים סיפר על אחד השבועות המטלטלים בחייו: "אנחנו רואים הבדל גדול בתנאים שבהם אנשים הוחזקו. יש כאלה ששמרו עליהם במיוחד כי רצו להעביר מסר, וכאלה שלא" | "כשהם יספרו את הסיפור שלהם, אני לא חושב שמישהו מאיתנו יוכל לישון בלילה או לשבת לרגע בשקט"​

מאיר גלבוע | חרבות ברזל2.12.2023 | 18:50

00:00

00:00
האזינו לכתבה

colbass.com

17d651387a3ef73cc611.jpg
שחרור חטופים | צילום: תעמולת חמאס
פרופ' איתי פסח, מנהל מרכז ספרא לילדים, טיפל בכ-30 חטופים ששוחררו מהשבי. בריאיון ל"חדשות 12" הוא חושף מעט מהשבוע המטלטל בחייו.
"זה היה אחד השבועות הכי מטלטלים שאני עברתי בחיים שלי", סיפר, "כבן אדם ובוודאי בחיים המקצועיים שלי. ללוות חבורה של נשים וילדים מגיל 3 ועד גיל 84, של אנשים שעברו גיהינום שהתחיל ב-7 באוקטובר והמשיך בימים ארוכים של סבל. הם כולם הגיעו והתלאות של השבי ניכרו עליהם, מדולדלים מאוד וחלשים מאוד. חזקים בנפש וחלשים בגוף. חלקם הגיעו עם פציעות מהחטיפה וחלקם עם בעיות שסבלו מהם לאורך התקופה. לא פשוט להיות שבוי בתנאים לא תנאים. זה מאוד שונה ומאוד דינמי".
פרופ' פסח סיפר כי "כולם חוו התעללות פסיכולוגית שקשה לתאר אותה והרבה מהם חוו גם התעללויות מסוג אחר, קשות מאוד. אנחנו לא מספרים את הסיפורים. אנחנו אנשי טיפול ואנחנו שם בשבילם. בבוא העת, כשהם ירצו, הם יספרו את הסיפור שלהם. כשהם יספרו את הסיפור שלהם, אני לא חושב שמישהו מאתנו יוכל לישון בלילה או לשבת לרגע בשקט. אני חושב שזה משהו אישי. אלה סיפורים שלהם, החיים שלהם".
לדבריו, "בלילה הראשון אף אחד מהם לא ישן. חמאס דואג לזה שהם יגיעו אלינו בשעות המאוד קטנות של הלילה. ההתרגשות והאדרנלין מהמפגש הנורא מרגש, מהחזרה לישראל ומכל התהליך שהם עוברים באמת משאיר אותם ערים שעות רבות. רובם לא מפסיקים לדבר ורוצים לשתף את הסביבה שלהם במה שעבר שם. זה מתחיל בסיפורים שהם קצת יותר על הצד הטריוויאלי - מה אכלנו ומה שתינו. לאט-לאט מתחילים להיחשף, אפילו לא בצורה מכוונת, כל מיני פרטים שמספרים למשפחות. פתאום יש שם תובנות, הם מסתכלים בחדר ורואים מי לא שם. מי לא בא לקבל את פניהם. אנחנו צריכים לבשר להם בשורות. זה עוד משהו שאנחנו מתכוננים אליו מראש".

יהודה גל

משתמש מקצוען
צפו: תושב עזה תקף את קטר וטורקיה והורחק בגסות
שידורי אל-ג'זירה במזרח עזה מספקים לנו רגעים מעניינים. כתב הערוץ שואל תושב עזתי על ההרוגים הפלסטינים והוא מתחיל לספר על כך ובהמשך אומר שאלוקים יבוא חשבון עם קטאר וטורקיה. הכתב קוטע אותו בגסות בתגובה.​

צפה בקובץ המצורף videos656b85fe2ab25file_97.mp4

קבצים מצורפים

• videos656b85fe2ab25file_97.zip
    2.4 MB · צפיות: 96

מקסימום!

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
יוצרי ai
מבצע החיסול שאושר היום בעזה לא היה מאושר פעם לעולם:
ככל הנראה התקבל מידע שמג"ד שגעיה נמצא באחד הבתים בשכונה, אז הוחלט להוריד את כל השכונה!
unnamed.png

מתגעגע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית

כך פשטו המחבלים על חוף זיקים | תיעוד חדש​

קבצים מצורפים

• כך פשטו המחבלים על חוף זיקים - תיעוד חדש.mp4
    1 MB
  • כך פשטו המחבלים על חוף זיקים - תיעוד חדש.zip
    1 MB · צפיות: 103

מתגעגע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית

פיר מנהרה בבית הספר: תיעוד מפאתי ג'אבליה​

פיר מבצעי של ארגון הטרור חמאס בעומק עשרות מטרים בחצר מתחם בתי ספר: תיעוד מפעילות צוות הקרב של חטיבת המילואים 551 בפאתי ג'אבליה​

קבצים מצורפים

• פיר מנהרה בבית הספר.mp4
    3.2 MB
  • פיר מנהרה בבית הספר.zip
    3.2 MB · צפיות: 73
  • תיעוד מפאתי ג'אבליה.mp4
    4.9 MB
  • תיעוד מפאתי ג'אבליה.zip
    4.8 MB · צפיות: 70

מתגעגע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית

"אני חושב שאני החייל היחיד שאי פעם צילם את הפגיעה שלו"​

בלב הלחימה בעזה ולאחר 6 ימי קרב מפרכים, הרק"ם של סגן יהונתן נפגע מטיל נ"ט. בשונה מאירועי היתקלות אחרים, המקרה הזה תועד במלואו ע"י יהונתן • כעת הוא משחזר וחוזר לרגעים הדרמטיים שהכריעו בין חיים ומוות​

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה