אין לי נורפן זה משנה נובימול או נורפןלנו רופא ילידים אמר לתת נורופן 3 ימים בנוסף לנטיביוטיקה
תוך כמה שעות ניתן להביא מנתינת מוקסיפן יש שעות מסוימות שצריך לעבור או שאפשר לתת לא משנה באיזה שעהבטח להביא!
אחת התכונות של נורופן זה שהוא מפחית דלקתיות בגוף, בגלל זה ממליצים במקרים של דלקת לתת נורופן.אין לי נורפן זה משנה נובימול או נורפן
לא שאלו כאן שאלה של חיים ומוות. אלא שאלה שכנראה 95% מהאימהות חקרו אותה ו80% מהן זוכרות מה היתה התוצאהמקווה שאני לא יעצבן אפחד אם השאלה שלי.
יש לי שאלה אחת לאו דווקא להשאול פה, בכל קופת חולים יש אפשרות בהטלפון להתקשר ולדבר אם אחות לייעוץ רפואי וכו"ד אז למה לא מתקשרים לשאול אותם שהם מבינים יותר טוב מגולשי פרוג, ורק שאולים פה ומסתמכים לפי תשובות של אנשים שאין להם הידע הנכון?
לגמרי...יש לי שאלה אחת לאו דווקא להשאול פה, בכל קופת חולים יש אפשרות בהטלפון להתקשר ולדבר אם אחות לייעוץ רפואי וכו"ד אז למה לא מתקשרים לשאול אותם שהם מבינים יותר טוב מגולשי פרוג, ורק שאולים פה ומסתמכים לפי תשובות של אנשים שאין להם הידע הנכון?
דלקת אזניים עם מוגלתיות זה יכול להיות גם ויראלי?בכל מקרה דלקת אוזניים ברוב המקרים היא לא דלקתית אלא ויראלית
ולכן אנטיביוטיקה לא תמיד תעזור בכלל...
(אם רופא הביא לכם, חשוב לתת)
אבל לא תמיד זה יעזור
ניסיתם לשים טיפות אוזניים? (אוטידין/ אנסטטיק/ יש עוד סוגים)
זה מאוד כואב בלילה...
מומלץ משכך כאבים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: