איחור של שעתיים וההורים לא עונים?לאחותי יש גן בבית ולה מספר תינוקות מתוקים ששומרת עליהם עד 1:15 אחת האמהות שכבר מספר פעמים מאחרת לה באופן משמעותי (חצי שעה ויותר..)למרות כל הקנסות נכון לשעה זו 3:15 התינוק מגרגר לו בהנאה.. אבא לא זמין ואמא לא עונה... מה ההיתן עושות בכזו סיטואציה??
חבל...אז מה היה בסוף.....
היא הגיעה בשעה 4:00 לאחר שינה עריבה
מסתבר שחשבה שהאבא לקח והוא כנראה חשב שהיא לקחה לטענתה לא היה זמין גם לה בפלאפון לכן בחרה בשיטת הסמוך .. והלכה לה לישון
כמובן שהתנצלה ואמרה שתשלם לה כמה שתדרש (יעלה לה יקר השנ"צ הזה..)
ואני בזהירות מוסיפה כמובן שכל עניין צריך לבדוק לגופו ולודא שאין הזנחה גורפת ויש לילד את כל הצרכים שזקוק לו
אך תמיד יש לשים לב (למרות שעל פניו זה ממש מכעיס.)להגיד את הכללים של הגן בצורה ברורה והחלטית ולקחת קנס במידת הצורך אך גם להזהר לא לגרום לבעיות בשלום בית...
זה הסבר לפעם אחת ...אז מה היה בסוף.....
מסתבר שחשבה שהאבא לקח והוא כנראה חשב שהיא לקחה לטענתה לא היה זמין גם לה בפלאפון לכן בחרה בשיטת הסמוך .. והלכה לה לישון
ואני בזהירות מוסיפה כמובן שכל עניין צריך לבדוק לגופו ולודא שאין הזנחה גורפת ויש לילד את כל הצרכים שזקוק לו
אך תמיד יש לשים לב (למרות שעל פניו זה ממש מכעיס.)להגיד את הכללים של הגן בצורה ברורה והחלטית ולקחת קנס במידת הצורך אך גם להזהר לא לגרום לבעיות בשלום בית...
זה בדיוק פרשת האם המתעלמת!חבל...
כבר חשבנו לראות את פרשת האם המתעלמת...
1. זה אופי של בנ"א רחפןזה הסבר לפעם אחת ...
צודקת אך כמו שכתבתי היא התנצלה וכו.. ז"א היא לא חושבת שהיא מזניחה היא פשוט צריכה הנחית הורים בדחיפות!הגננת חייבת לדווח לפיקוח
אחרת היא מועלת בתפקידה
קשה לי עם התירוץ הזה, היא לא ראתה שהאבא לא מביא את הילד הביתה?אז מה היה בסוף.....
אין להתנצלות ערך אם זה חוזר על עצמוצודקת אך כמו שכתבתי היא התנצלה וכו.. ז"א היא לא מזניחה היא צריכה הנחית הורים בדחיפות!
כמדומני שאם אנשים היו מתמודדים עם בעיות שאנשים יוצרים להם , ללא 'התייעצות' בפרוג,
הם היו פחות אמוציונאלים...
ופחות לוקחים קשה..
כל תגובה כאן מחממת את המסכן התורן , ושופכת דלק לריב מתקרב.
חבל.
חשבה שהוא איתו בקניות...(מבלים יחד בקניון )קשה לי עם התירוץ הזה, היא לא ראתה שהאבא לא מביא את הילד הביתה?
מעניין אותי איך בשעה ארבע היא ידעה פתאום שהאבא לא הגיעאז מה היה בסוף.....
עד כמה שידוע לי, לפי החוק זה 5 שקל לדקה!ובאיחור יותר קטן- היא חייבת לגבות לפחות שקל לדקה ולעמוד על כך!
איזה פיקוח יש למטפלות פרטיות?אין להתנצלות ערך אם זה חוזר על עצמו
הנחית הורים לא קשור לזה
הפיקוח לא מטפל בהזנחה הוא נותן לגננת את ההנחיות הנדרשות במצב כזה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: