ביררתאברר אם זה מותר הלכתית
ד"ר פקטרוביץ אמר לי (לבן שלי היו דלקות בלתי פוסקות) שלתינוקות רגישים מספיק דקה מול המזגן/ דקה ברוח/ טיפה מים במקלחת שחודרת לאוזן בשביל לפתח דלקת. מאז אני שומרת על האוזניים שלו שלא יחשפו לטיפת רוח או מים ולא חזר לו אפילו פעם אחת ב"העדכון היינו איתו היום אצל פרופ' מיכאל וולף שהיה מנהל מח' אא"ג בתל השומר טכיום מקבל במרפאות חוץ מעיני הישועה ואמר שאינו רואה צורך כרגע בניתוח ולחכות ולראות מה יהיה בקיץ וכן כשיגדל בהתחשב בכך שאין הפרעה גדולה בשמיעה כמו"כ לא ראה הרבה נוזלים
צודק מאד!!!!!!אני בתור ילד הייתי המון עם דלקות אוזניים ואפילו התאשפזתי ע"ז שבועיים בבית חולים פעם אחת
ואני רוצה לומר כמה דברים:
דבר ראשון:
זה כאב מטורף בלתי נסבל ולא לחשוב שלילד פחות כואב אלא יותר כואב והוא ממש סובל עד להשתגע
דבר שני:
תרופות סבתה של שמן זית חם או כריות חימום כל התרופות למיניהם תשאירו את זה לסבתות הילד לא צריך לסבול
ואם הוא קם באמצע הלילה עם כאבים צריך להבין שזה כאב איום ונורא כמו הכאב הכי גדול שהיה לכם אם היה לכם פעם כאבי שיניים הזויים זה דומה לזה,
דבר שלישי:
אם כואב לו מותר וחייבים לתת אקמול או נורופן אפילו יותר טוב כי אם לא זה ממש התעללות.
דבר רביעי:
לא לסמוך על רופא ילדים ללכת לאא"ג
אני אישית פעם הלכתי לרופא ילדים והוא נתן לי איזה טיפות ולא עזר כלום
ואח"כ הלכתי לאא"ג שהפנה אותי לבית חולים עם דלקת חמורה
דבר חמישי:
איחולי להחלמתו
כי רק אני מבין כמה כואב לו
כי אנשים נוטים לזלזל בזה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: