כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, לייתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

תינוק עם דלקות אוזנים חוזרות ונשנות

דאבל

משתמש מקצוען
אני רק חוזרת ואומרת:
רופאי אא"ג גם מומחים יודעים לראות דלקת אוזנים. נוזלים. ולתת אנטיביוטיקה או להפנות לניתוח.
אני ממש לא מתנגדת לרפואה קונבנציונלית
אבל נתנו לך פה כל כך הרבה מידע נוסף... לא חבל?

נוי

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
ד"ר יורם שטרן מנהל יחידת דרכי נשימה עליונות בשניידר.
מקבל במרפאת נ.א.ר.ה בז'בוטינסקי

שירי :)

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
ממליצה מאד על שילוב של נרות הופי עם עיסוי לניקוז הנוזלים ורפלקסולוגיה
מנקז את הנוזלים כמו שצריך ומשחרר במקום

מה שאני

משתמש מקצוען
עדכון היינו איתו היום אצל פרופ' מיכאל וולף שהיה מנהל מח' אא"ג בתל השומר טכיום מקבל במרפאות חוץ מעיני הישועה ואמר שאינו רואה צורך כרגע בניתוח ולחכות ולראות מה יהיה בקיץ וכן כשיגדל בהתחשב בכך שאין הפרעה גדולה בשמיעה כמו"כ לא ראה הרבה נוזלים

הי אני אפרת

משתמש סופר מקצוען
עדכון היינו איתו היום אצל פרופ' מיכאל וולף שהיה מנהל מח' אא"ג בתל השומר טכיום מקבל במרפאות חוץ מעיני הישועה ואמר שאינו רואה צורך כרגע בניתוח ולחכות ולראות מה יהיה בקיץ וכן כשיגדל בהתחשב בכך שאין הפרעה גדולה בשמיעה כמו"כ לא ראה הרבה נוזלים
ד"ר פקטרוביץ אמר לי (לבן שלי היו דלקות בלתי פוסקות) שלתינוקות רגישים מספיק דקה מול המזגן/ דקה ברוח/ טיפה מים במקלחת שחודרת לאוזן בשביל לפתח דלקת. מאז אני שומרת על האוזניים שלו שלא יחשפו לטיפת רוח או מים ולא חזר לו אפילו פעם אחת ב"ה

113570

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אפשר את המספר של פליישמן ואיפה היא מקבלת
ואם ידוע שהיא מטפלת ברפלקסולוגיה
ידוע לכם על מישהו בבית שמש?

chh

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
היינו באותו מצב בדיוק לפני כמה שנים
הבת שלי בגיל שנתיים הייתה אחרי למעלה משנה של אנטיביוטיקה כל חודש!
גם לה הומלץ ניתוח כפתורים למרות שהיא קטנה ובאמת התחלנו מעקב אצל א.א.ג. בבי"ח בשביל זה
כיום, אחרי למעלה משנתיים, לא עשינו ניתוח, השמיעה ב"ה מצוינת והחודש פעם ראשונה שהיה לה דלקת אוזניים קלה מאז אותה תקופה מסייטת
מה שעזר אצלה:
1.טיפול רפלקסולוגי לניקוז הנוזלים+ תרגיל יומיומי פשוט ממש לפני השינה+ המנעות מ2 מזונות אלרגניים לפי הנחיית הרפלקסולוגית
2.שטיפות אף עם מי מלח- בתקופה הראשונה כל יום כמה שיותר, כיום כל פעם שמתחילה איזשהו צינון וגודש. את ההמלצה ע"כ קיבלו מרופאי ילדים, א.א.ג, רופאים במיון, מחלקת א.א.ג בבי"ח. זה מנקה את המערכת ומונע היווצרות זיהום

נחמד להיות בשמחה

משתמש מקצוען
אני בתור ילד הייתי המון עם דלקות אוזניים ואפילו התאשפזתי ע"ז שבועיים בבית חולים פעם אחת
ואני רוצה לומר כמה דברים:
דבר ראשון:
זה כאב מטורף בלתי נסבל ולא לחשוב שלילד פחות כואב אלא יותר כואב והוא ממש סובל עד להשתגע
דבר שני:
תרופות סבתה של שמן זית חם או כריות חימום כל התרופות למיניהם תשאירו את זה לסבתות הילד לא צריך לסבול
ואם הוא קם באמצע הלילה עם כאבים צריך להבין שזה כאב איום ונורא כמו הכאב הכי גדול שהיה לכם אם היה לכם פעם כאבי שיניים הזויים זה דומה לזה,
דבר שלישי:
אם כואב לו מותר וחייבים לתת אקמול או נורופן אפילו יותר טוב כי אם לא זה ממש התעללות.
דבר רביעי:
לא לסמוך על רופא ילדים ללכת לאא"ג
אני אישית פעם הלכתי לרופא ילדים והוא נתן לי איזה טיפות ולא עזר כלום
ואח"כ הלכתי לאא"ג שהפנה אותי לבית חולים עם דלקת חמורה
דבר חמישי:
איחולי להחלמתו
כי רק אני מבין כמה כואב לו
כי אנשים נוטים לזלזל בזה
צודק מאד!!!!!!
לפני שזה מתפוצץ זה גהינום ולא תמיד הילד יודע לשדר לנו נכון מה כואב לו, אפי' לילדה בת 4.5.
כדאי ללכת לא.א.ג ובמקביל כבר לקבוע תור לבדיקת שמיעה כי לבדיקה התורים מאד רחוקים!!! (במיוחד עכשיו בחורף) זה עלול לפגוע בשמיעה!
ובנוסף אולי הרופא ייתן צילום של הלוע (יתכן שיש שקד שלישי שלפעמים גורם לבעיות הללו.)

מתעניינת10

משתמש רשום
היינו אצל היימליך והוא נתן לנו רשימת מאכלים שהאמא לא תאכל , השיפור היה דרמטי .על כל פספוס שילמנו ביוקר .

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  15  פעמים

לוח מודעות

למעלה