דרוש מידע תינוק בן חצי שנה מתהפך בשינה בעצמו

**Moko**

משתמש מקצוען
לא מפחיד ?
קמתי הבוקר וגיליתי אותו שוכב על הבטן,ישן שנת ישרים
בעוד שאני השכבתי אותו על הגב כמו בכל לילה רגיל ..
באותו רגע שנפל לי האסימון מה קרה כנראה בלילה הודיתי לה' אלף פעם שהוא הסתדר לבד ושהוא בריא ושלם
איך יכול להיות שבגיל הזה הוא מתהפך לבד באמצע הלילה? יש לי איך לשמור עליו, למנוע ממנו, משהו ??
הרי כשאני ערה אני מסתכלת עליו בשבע עיניים אם הוא על הבטן אז איך אפשר לישון רגועים כשיודעים שהוא עלול להתהפך כרצונו ?
אשמח לשמוע ולהירגע ממי שמכירה ויודעת ..

**Moko**

משתמש מקצוען
יש משהו במה שאתן אומרות, כי כשאני רואה אותו משחק ונמשך אחורה התנועה באה לו יותר טבעי מאשר שאני מניחה אותו על הבטן וזה לא נוח לו ככ ..
תודה על ההרגעה!

הטעם המושלם

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
זה לא רק תואם גיל אלא ממש יפה- בגיל הזה הם הרבה פעמים עובדים על זה קשה וממש לא תוך כדי שינה... בכל אופן מהרגע שהילד מתהפך לבד חוץ מלא לישון איתו במיטה- לשחרר לנפשו

DvoraVidman

משתמש סופר מקצוען
לא מפחיד ?
קמתי הבוקר וגיליתי אותו שוכב על הבטן,ישן שנת ישרים
בעוד שאני השכבתי אותו על הגב כמו בכל לילה רגיל ..
באותו רגע שנפל לי האסימון מה קרה כנראה בלילה הודיתי לה' אלף פעם שהוא הסתדר לבד ושהוא בריא ושלם
איך יכול להיות שבגיל הזה הוא מתהפך לבד באמצע הלילה? יש לי איך לשמור עליו, למנוע ממנו, משהו ??
הרי כשאני ערה אני מסתכלת עליו בשבע עיניים אם הוא על הבטן אז איך אפשר לישון רגועים כשיודעים שהוא עלול להתהפך כרצונו ?
אשמח לשמוע ולהירגע ממי שמכירה ויודעת ..
מזל טוב.
הוא גדל....
מאחלת לך עוד הרבה לילות רגועים עם ילדים בריאים ומתפתחים.

שרה 2020

משתמש פעיל
הפחד שהיא מדברת עליו זה השינה על הבטן
ולא האם זה תקין שהוא מתהפך בגיל כזה
ככה אני בכל אופן הבנתי

לא חושבת שיש מקום לחשש במיוחד בגיל הזה
להיפך בגיל הזה אני משכיבה לכתחילה על הבטן ואפילו לפני

**Moko**

משתמש מקצוען
הפחד שהיא מדברת עליו זה השינה על הבטן
ולא האם זה תקין שהוא מתהפך בגיל כזה
ככה אני בכל אופן הבנתי

לא חושבת שיש מקום לחשש במיוחד בגיל הזה
להיפך בגיל הזה אני משכיבה לכתחילה על הבטן ואפילו לפני
תודה על ההבנה, נראה לי קצת הלכו פה לאיבוד :rolleyes:
ניסיתי להשכיב אותו בהמון הזדמנויות וגם להאריך לו את סף התסכול אבל הוא כל פעם ככ התעצבן שהפכתי אותו בחזרה אחרי כמה דקות. 10 דק' לכל היותר..
לכן הייתי מופתעת שהוא נשכב ככה בנינוחות מרצונו
אבל תמיד יש פעם ראשונה :)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה