מסכימה לגמרילא את לא מגזימה, לכי עם האינטואיציה האימהית שלך
בהצלחה ובשורות טובות!
תסמכי על מה שהלב שלך מרגיש!
מסכימה לגמרילא את לא מגזימה, לכי עם האינטואיציה האימהית שלך
בהצלחה ובשורות טובות!
אני לא רוצה להלחיץ אבל היה לי כזה סיפור עם תינוק הרבה יותר קטן.
הוא היה נראה בסדר אבל אני שהכרתי אותו זה היה לי ברור שזה שהוא ישן 4 שעות רצוף בלילה זה ממש לא תקין
(אצלי התינוקות לא ישנים לילה לפחות עד גיל שנתיים ויותר)
הרופא פשוט צחק עלי וכמעט שלח אותי להסתכלות..
לא נלאה בסיפור אבל זה שהילד היום חי בריא ושלם זה ניסים גלויים.(רופא אחד שבדק ברצינות וגילה קריש דם זעיר במוח שבנס לא התפוצץ)
רוצי לבדוק בלי להתבייש שיזלזלו. בסוף מגיעים לשליח הנכון
איזה אימהות מופלאות!גם לי היה סיפור כזה עם תינוק מהלידה הרגשתי שמשהו לא בסדר ורק בגיל 4 חודשים אחרי שהתעקשתי שיבדקו יותר לעומק גילו מום נדיר מאוד
בדיוק.לא את ממש לא מגזימה
ועדיף שתגזימי מאשר....
רופאי ילדים במרפאה נוטים לגמד תחושות של הורים..איזה אימהות מופלאות!
בדיוק.
הרבה בריאות ונחת!
האינטואיציה שלך היא החזקה מהכל
אבל בלי לחץ והיסטריה 3>
מניסיון...לעומת בתי חולים שממש לוקחים את זה ברצינות!
תכלס יש אימהות חרדתיות.אז יש רופאים שלוקחים על הגב שלהם אחריות ושולחים הביתה (וכנראה מקווים שאם זה רציני אז האמא תחזור שוב)
אבל יש רופאים שכל תלונה קטנה לוקחים ברצינות ושולחים לבית החולים, ולבדיקות שונות.
ומכניסים לחרדות - העיקר לא להיות אחראי אם חלילה קורה משהו.
מה הדרך הנכונה? לא יודע.
באמת לדעתי חשוב מאוד שלכל משפחה יהיה את הרופא או שתיים הקבועים שמכירים את המשפחה ואת האמארופא שמכיר את המשפחה בד"כ ידע לזהות.
הבעיה מתחילה שאין רופא קבוע - שלעניות דעתי צריך להיות יסודי יותר.
מה איתה?תודה רבה לכולם
ברוך ה' יותר טובמה איתה?
הכל חלף?
עובדת....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: