בגילאים האלה הייתי הולכת לרופא ילדים הם ידעו לדייקיש לתינוקת שלי קשקשים בחלק הקידמי של הראש והיא ממש מגרדת,
ממה נובע? מתקלחת כל יום, איזה שמפו נגד קשקשים יש לתינוקות.
תוכלו בבקשה לתת עצות המלצות.
גם חושבת, כי היה אצלנו לאחד הילדים, והורדתי בעדינות עם מסרק סמיךלא נשמע שזה קשקשים, אולי אטופיק וכד'
בכל מקרה, רופא ילדים ימליץ על טיפול תואםשמפו לקשקשים הוא מאוד חריף, תזהרו
הייתם אצל רופא עור?זה ממש קשקשים, קילופי עור. אתמול כשגרידה ניסיתי עם מסרק כינים בעדינות להוציא לה, יצא מלא אבל זה כמובן לא פיתרון. בנוסף לזה סובלת מאטופיק בלחיים ועל זה הלכתי לרופא מספר פעמים לצערי אף רופא לא הצליח לעזור לי, או שדחפו משחות שעשו יותר גרוע או אמרו לי שזה רק יובש לשים מלא קרם לחות שגם לא עזר.
זה כנראה סבוריאה שמצויה מאד בתינוקות.יש לתינוקת שלי קשקשים בחלק הקידמי של הראש והיא ממש מגרדת,
ממה נובע? מתקלחת כל יום, איזה שמפו נגד קשקשים יש לתינוקות.
תוכלו בבקשה לתת עצות המלצות.
חפשי פה אשכולות בנושא אטופיק, יש הרבה ידע מועיל.זה ממש קשקשים, קילופי עור. אתמול כשגרידה ניסיתי עם מסרק כינים בעדינות להוציא לה, יצא מלא אבל זה כמובן לא פיתרון. בנוסף לזה סובלת מאטופיק בלחיים ועל זה הלכתי לרופא מספר פעמים לצערי אף רופא לא הצליח לעזור לי, או שדחפו משחות שעשו יותר גרוע או אמרו לי שזה רק יובש לשים מלא קרם לחות שגם לא עזר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: