דרוש מידע תינוקת בת 12 חודשים הקיאה שלוש פעמים בשעה האחורנה - דחוף!!

saralulu

משתמש מקצוען
אם את במכבי
יש רופא ילדים שאפשר לדבר איתו בשיחת טלפון פשוטה
להתקשר ל *3555
אח"כ ללחוץ 1 ו 8 ולהקיש מס' זהות ואח"כ לאשר.
לאחר שהכרטיס פתוח תתקשרי למרפאה של ד"ר יצחק שוחט
03-6183108
תבקשי לדבר עם הרופא, זה מה שהייתי עושה וכנראה גם הייתי מגיעה, שלא נגיע לזה ח"ו...

מתכנתת!!

משתמש פעיל
אם את במכבי
יש רופא ילדים שאפשר לדבר איתו בשיחת טלפון פשוטה
להתקשר ל *3555
אח"כ ללחוץ 1 ו 8 ולהקיש מס' זהות ואח"כ לאשר.
לאחר שהכרטיס פתוח תתקשרי למרפאה של ד"ר יצחק שוחט
03-6183108
תבקשי לדבר עם הרופא, זה מה שהייתי עושה וכנראה גם הייתי מגיעה, שלא נגיע לזה ח"ו...
זה בלי תורים?

saralulu

משתמש מקצוען
איפה המרפאה?
מרפאת הנשים של ד"ר רמי אבירם ברח' קוטלר 16 בבני ברק
יש לו גם מרפאה בנתניה
ברוב השבוע הוא בבני ברק ובשעות נוחות, תלוי לו על הדלת שעות פעילות, ויש לו שעות נוחות למשל עד 9:30 בערב
הוא מאד אנושי ועם מלא ניסיון, הגעתי אליו מחוץ לעיר!!!
מגיעים וכותבים שם פרטי על הדף שנמצא בדלפק, זה בעיקר כדי לדעת את סדר התור וגם בשביל הרופא שלוקח את הדף לקראת סוף שעות פעילות המרפאה, הוא כזה נחמד שגם מישהי שאיחרה אחרי שהוא לקח את הדף הוא נתן לה להיכנס, מאד בסגנון של פעם והזמינות שלו שווה!
התקשרתי למרפאה בנתניה והוא ענה לי טלפונית על שאלה דחופה כך שנחסכה ממני נסיעה.
על אותה הדרך גם ד"ר יצחק שוחט, נגיד אם אני רוצה להתייעץ או מרשם רופא או כל שאלה הוא זמין טלפונית ויש דברים שגם המזכירה יכולה לעזור.

ה' אוהב אותך

משתמש מקצוען
הילד שלי כבר שבוע מקיא, ללא חום
נותנת לו רק במזרק
(צריך לשם לב שלא יתיבש)
אם אני מנסה לתת לו אפילו 60 מ"ל בבקבוק מקיא אחרי דקה
כבר היינו פעמיים אצל הרופא ואמר שיש וירוס כזה של הקאות.
בהצלחה

הקה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
לתת לשתות כל הזמן! כל פעם כפית אחת. אם מקיאה גם את המעט מים לפנות מיד לטרם! שלא תתייבש! וכן אם היא ישנונית או אפאטית- תאמיני לי שלא יצחקו עליכם למה באתם;)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה