דרוש מידע תינוקת בת שנה וחודשים לא אוהבת לחם

בתיה כ.

משתמש פעיל
הבת שלי לא אוהבת לחם (גם מטרנה לא כל כך)
ניסיתי מגוון ממרחים למרוח לה בלחם והיא שוב דבר לא אוכלת.
מה עושים????
התור של טיפת חלב מתקרב....

יראת גאולה

משתמש מקצוען
תתני לה מאכלים אחרים...
מה היא כן אוהבת? חביתה? פסטה? פשטידה?
בגיל הזה יכולים לשבוע גם מכמות שנראית לנו קטנה (חצי חביתה, כף גבינה וכמה קוביות ירקות).

בתיה כ.

משתמש פעיל
בארוחת צהריים היא אוכלת ממש יפה.
העניין בארוחת בוקר וערב שלחם הוא הבסיס בארוחה אותו היא לא אוהבת דווקא ביצה ,וגבינה צהובה היא אוהבת אבל ירקות לא כל כך

בתיה כ.

משתמש פעיל
וזה משביע אותה?
הייתי מנסה את הרעיון שלך אבל היא לא אוהבת חביתה רק ביצה קשה אבל עכשו אני חושבת אולי אני אערבב עם גבינה או גמדים

ר"ד

משתמש צעיר
הבת שלי גם קשה עם אוכל, אני גם התייעצתי כאן בעבר,
מה שהכי עוזר לי - שמאז שאני מקפידה על ברזל התאבון שלה ממש נפתח!
ולא האמנתי שהשבוע היא אכלה לחם עם גבינה אצל המטפלת! (אני עדיין מאוד מופתעת, כנראה היא היתה ממש רעבה, או שהמטפלת הצליחה להסיח את דעתה בצורה יוצאת דופן....)

בתיה כ.

משתמש פעיל
בת כמה היא?

מה שאני עושה אני מפוררת לה את הלחם בתוך גמדים ומביאה לה משהו אחר לאכול שהיא אוהבת ותוך כדי אני דוחפת לה לפה לפעמים משהו נכנס לפעמים היא מייד מוציאה אבל אני מרגישה שזה לא הדרך...

DW

משתמש פעיל
הבן שלי בן 3 עדיין לא אוכל לחם (מאחלת לך שלא תגיעי למצב כזה...)
הייתי שמה לו חתיכות בגרבר או לבן, אפילו בטונה הסכים לפעמים הלך לחם מטוגן - כיום גם זה לא :(

צרן

משתמש צעיר
הבת שלי בדיוק כך!! גם לחם וגם חביתה לא, היא ממש מוציאה את הלחם והחביתה עם כל מה שאני מערבבת לה.
מחכה גם לרעיונות...

בת כמה היא?

מה שאני עושה אני מפוררת לה את הלחם בתוך גמדים ומביאה לה משהו אחר לאכול שהיא אוהבת ותוך כדי אני דוחפת לה לפה לפעמים משהו נכנס לפעמים היא מייד מוציאה אבל אני מרגישה שזה לא הדרך...

חוח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
לחם זה באמת יבש קצת בשביל תינוקת כזו.
או שתעשו לה 'בונדש'
או שאפשר פחמימה אחרת... הכל בא בחשבון. ארוחת ערב יכולה להיות קציצת גבינה שמכילה קמח, ביצה וגבינה. זה נימוח וקל לאכילה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה