אשמח לעזור. איפה הסתבכת?בבקשה הסתבכתי מאוד מאוד
ואני חייב לקבל החזר מס של כמה חדשים
אם מישהו יכול לעזור לי!
אפילו בכסף!
לא הצלחתי לכנס לאיזור אישי!1) דרך האיזור האישי במס הכנסה- יש סיבה שלכן לא הצלחת להכנס?
ופה נתקעתי!2) למלאות טפסים ידניים ולשלוח דרך מפ"ל ואז פ"ש יעשה לך בעצמו- אני מבינה שהסתבכת למלאות את הטפסים..
מה הם?
אם לא מבצעים תיאום- ירד לה מס במקסימום בעבודה השניה (47% מס הכנסה וגם בטוח לאומי בשיעור הגבוה)שלום אשתי התחילה לעבוד בשתי עבודות במקביל
והבנת שצריך לעשות תיאום מס האם זה חובה
והאם שווה לי לא לעשות וכו'
אשמח לשמוע
תודה
ולא יותר שווה לדווח לכל מעסיק שהוא המעסיק היחידיאם לא מבצעים תיאום- ירד לה מס במקסימום בעבודה השניה (47% מס הכנסה וגם בטוח לאומי בשיעור הגבוה)
בדרך לקבל את החזר המס לאחר שהסתיימה השנה ולא בוצע תיאום מס- רק באמצעות הגשת דוח מס הכנסה להחזר
כך שיכול ויקח זמן עד שתראו את המס העודף חוזר (עם רבית והצמדה.. זה הבונוס)
מומלץ לבצע תיאום מס
לדווח שזה מעסיק יחידי - זו עבירה על החוק.. כי אז יורד חך מס מופחת שלא כדין..ולא יותר שווה לדווח לכל מעסיק שהוא המעסיק היחידי
ומה זה בעצם תיאום מס, כשמה תיאום בלבד או שיורד לי עוד מס בגלל שזה שני תלושים?
ואם בשני התלושים עדיין היא לא עוברת את הנקודות זיכוי אז אני מפסיד בתיאום מס?לדווח שזה מעסיק יחידי - זו עבירה על החוק.. כי אז יורד חך מס מופחת שלא כדין..
תיאום מס- זה חישוב שרשות המסים עושה מה סך ההכנסה , מה המס הנכון בגין הכנסה זו , ולפי זה מי יקזז את המס מבין המעסיקים וכמה יוריד. (כל מעסיק לא יכול לחשב כי לא יודע את ההכנסה שנותן המעסיק השני).
המס הוא מדורג כלומר על השקלים הראשונים יורד פחות מס מאשר על השקלים הנוספים
אז יתנו לך בתיאום מס ניכוי אפס מסואם בשני התלושים עדיין היא לא עוברת את הנקודות זיכוי אז אני מפסיד בתיאום מס?
צפי שנתיאני באמצע להוציא תיאום מס
כמה אני ממלא בשכר ברוטו אם כל חודש זה משתנה?
יש באיזור אישי ברשות המיסיםיש כזה דבר אישור תיאום מס או שזה נשמר דיגטלית?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: