טכנולוגיה תיאום הטסת רחפן עם הרשויות והצבא

שלום כבר זמן רב רציתי להטיס רחפן צילום ביוש ואני יודע שיש צו אלוף לאזור הטסת רחפנים ביוש ומפילים את רוב הרחפנים ומחמת כן רציתי לדעת האם יש למישהו מושג עם מי אני יול לתאם הטזה גם ביוש וגם בכל מקופ שאסו כמו ליד בסיסי חצריפ

shani123

משתמש מקצוען
לפי מה שהבנתי (לא מנסיון אישי)
הרחפן צריך להיות רשום ברת"א
יש צורך לבקש אישור מהמפקד האזורי. בד"כ ליד בסיס לא יתנו לרחף בכלל.

השף ברון

משתמש מקצוען
זה המסמך שפורסם על ידי רשות התעופה האזרחית מקווה שיהיה אפשר להוציא מזה משהו

קבצים מצורפים

• איסור טיסה.pdf
    1.1 MB · צפיות: 5
לפי מה שהבנתי (לא מנסיון אישי)
הרחפן צריך להיות רשום ברת"א
יש צורך לבקש אישור מהמפקד האזורי. בד"כ ליד בסיס לא יתנו לרחף בכלל.
תודה הרחפן רשום לי כבק נתנו לרחפ מעל אזור בסיס חצרים אך כמובן לפני השבעה באקטובר יכול להיות שהשתנו הכללים אך רציתי לדעת על אזור יוש אם מי אני צריך לתאם
תודה רבה וחג שמח
זה המסמך שפורסם על ידי רשות התעופה האזרחית מקווה שיהיה אפשר להוציא מזה משהו
תודה רבה עזרת לי מאד אך עדיין יש הרבה עבודה ובעזה אני יצליח איך לתקשר איתם

עוד קצת מחשבה..

משתמש צעיר
אם יש לצבא עכשיו פנאי וכח אדם מיותר כדי לעסוק בבקשות של הטסת רחפן לצורך שעשוע...
תשקול שוב, אולי בעוד כמה חדשים יהיה יותר לעניין,

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

nadavgy

משתמש חדש
בסופו של דבר זה מאוד תלוי בדפוס הטיסה. אני יודע שגם בחודשים האחרונים מתקיימים בארץ אירועי הטסה נרחבים (לא בתיאום) וגם אני הרמתי רחפנים וטיסנים לא פעם.
כל עוד טסים יחסית נמוך, ושומרים על קשר עין עם הרחפן הכל בסדר. כמובן שגם כדאי לתאם עם הקהילה שמטיסים לידה, אם הם לא יודעים שאתה מטיס הם עלולים להתקשר למשטרה או לדווח על רחפן חשוד (קרה לי בתחילת המלחמה עם רחפן של הכיתת כוננות).

בכל מקרה, אני ממליץ גם להוציא רישיון לטיסן וכטב''ם קטן, רת''א הורידו עכשיו את המבחן המעשי, אז זה רק עניין של שאלון קטן באינטרנט. חצי שעה ויש רישיון.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  13  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה