לא יצאנו דווקא דרך כביש 1אפשר להגיד שלא ממש נסעתם במרכז העיר...
יצאתם דרך כביש 9 ל443 אלו לא האיזורים הפקוקים כ"כ..
אני מדבר יותר על איזור כביש רמות, שפע חיים, סורוצקין, גולדה מאיר וכו'
לא יצאנו דווקא דרך כביש 1אפשר להגיד שלא ממש נסעתם במרכז העיר...
יצאתם דרך כביש 9 ל443 אלו לא האיזורים הפקוקים כ"כ..
אני מדבר יותר על איזור כביש רמות, שפע חיים, סורוצקין, גולדה מאיר וכו'
נשמע ממש מוזר כי הכביש עמד שם בשעות האלה...לא יצאנו דווקא דרך כביש 1
לצערי היה אסור לי השנה לשתות אלכוהולנשמע ממש מוזר כי הכביש עמד שם בשעות האלה...
אולי היית שתוי...
בסביבות 18:00 (מוצאי שושן פורים) נראה שמרבית הקווים היו פעיליםמאזור 16:00 לא היה תח"צ בכלל בתוך ירושלים
לא יודע איפה הייתבסביבות 18:00 נראה שמרבית הקווים היו פעילים
מרכז העיר, ציר בר-אילן שמגר, תחנה מרכזיתלא יודע איפה היית
אני הייתי באזור הר נוף גב"ש עשרות משפחות חיכו שעות לאוטובסים שלא הגיעו
סבלתי שנה שעברה וסבלתי השנה לא יודע מה יותר קשהאכן גם אני אומר ישר כח
מי שלא סבל שנה שעברה לא יודע להעריך
מבית שמש לירושלים היו מס' תחנות יציאה והכל זרם, שנה שעברה חיכו המון זמן בתחנות
וכן בחזור בלילה היו אוטובוסים אולי עיכובים קלים, שנה שעברה קריסה
ביחס לשנה שעברה גן עדן אולי לא מושלם השאלה אם שייך בכלל להגיע ליותר מזה
השאלה:מה זה נקרא הצליח?
לקח לנסוע מאשדוד לירושלים למעלה מ-3 שעות וחזור שעתיים וחצי זה נקרא הצלחה??
אני מבין, בכל זאת נראה לי עדיף לשבת באוטובוס מאשר בתחנה מה גם ששנה שעברה הרבה חזרו הביתה ונהרס להם הפוריםסבלתי שנה שעברה וסבלתי השנה לא יודע מה יותר קשה
שנה שעברה חיכיתי שעתיים וחצי לאוטובוס אבל הדרך אח"כ עברה חלק השנה היה אוטובוסים אבל נסענו יותר מ-3 שעות
אולי גם צריך איזה שוטר שיעיף את כל הרכבים שנעמדים שם על הכביש ועל המדרכות..לכל מי שמדבר על סורוצקין המקום הזה פקוק כל שנה כמעט מתחילת יום הפורים ועד 12 בלילה של מוצאי פורים והכל בגלל כמה שיכורים (ואולי סתם כאלו שבא להם לחסום את הכביש) זה רחוב שיש בו רק נתיב אחד לכל צד ואין לאן לברוח
לענ"ד יהיה חכם אם יהיה אפשרות לסלק את המפריעים מהכביש שהכל יזרום בצורה טובה
כן כמה שוטרים עם אופנועים שיוכלו להתנייד וזה יעשה סדר רק שלא יצעקו עליהם נא...אולי גפ צריך איזה שוטר שיעיף את כל הרכבים שנעמדים שם על הכביש ועל המדרכות..
אני צעדתי ברגל 20 דק' עד לתחנת הרכבת, היו אוטובוסים בודדים על הכביש אבל בגדול התח"צ העירוני קרס בגלל הפקקים (ציר שמגר, בין ירמיהו ליפו - עבודות הרכבת הקלה הותירו נתיב אחד לכל צד)ברור שאם תסחוב אנשים מכל ירושלים לחור הזה שנקרא גבעת התחמושת אז תצליח להוציא אוטובוסים בקלות, השאלה אם זה מה שנוח לנוסעים או לחברת קווים ?!
אבל מה לעשות שכמה בודדים מפריעים כבר שנים לעבודות.הפתרון היחיד הוא רכבת קלה בציר בר אילן - שמגר
זה הכלי היחיד שיכול לשנע את המוני הנוסעים בציר בלעדי ללא פקקים ולהביא אותם עד תחנת הרכבת (יצחק נבון) והכניסה לעיר מצד אחד, ועד המסוף בגבעת התחמושת מהצד השני. היציאה מהעיר באמצעות רכבת ישראל היא מהירה ונטולת פקקים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: