מאפים תחתית לעוגות

תגרין

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
לאחרונה, ברוב הפעמים שאני אופה טורטים למיניהם יש תחתית קשיחה. - למעלה מרקם אורירי, ולמטה כמו גומי. מה יכולה להיות הבעיה?
בצקים וכו' אופה מצויין.
 

bnoya

משתמש מקצוען
תנסי לאפות בחום נמוך יותר למשך זמן ארוך יותר (נגיד 150 מעלות)
 

חילזון

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
יכול להיות שלא מערבבת מספיק ןהחומרים שוקעים או עומדים זמן מה עד שנכנסים לתנור?
היה קורה לי גם במשך תקופה עד שהפסקתי להכין עוגות בחושות. לאחרונה זה פתאום הסתדר.
 

ראויה לשבח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
- אפיית יתר וכן להפך.
-כשיש מידיי נוזלים במתכון.
 

נעמה ראובן

משתמש פעיל
אפיה על חום עליון תחתון
בהתחלה רבע שעה על 180 להנמיך ל160 ולאפות עוד רבע שעה....
ותוסיפי עוד רבע כס קמח...כי לפעמים נפח הביצים גדול מנפח הקמח...ואז העוגה נופלת...
ואפיה מספקת...
לא להוציא לפני הזמן....
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה