לא לדאוג כולם ינגנואיפה איתמר שטיין?
האם שומרים אותו לסוף?
לא לדאוג כולם ינגנואיפה איתמר שטיין?
האם שומרים אותו לסוף?
איזה מתמודד מזרחי נשאר שעוד לא עלה לתחרות עצמה?עדכון חם בקלידנים במוצאי שבת יהיה זמר ספרדי
זאת אומרת שהשבוע זה מיזרחי
הענין הוא ששום מתמודד לא רצה להיות בשבוע שאיתמר שטיין או א.א. דויטש מתמודדים מולו....איפה איתמר שטיין?
האם שומרים אותו לסוף?
קצת לא ברור איך רוצים לעשות גמר במוצאי שבת הגדול? יש עוד הרבה דרך עד לשם, ומבחינת הזמן פחות מחודשלא לדאוג כולם ינגנו
לא כולל הקורונה..קצת לא ברור איך רוצים לעשות גמר במוצאי שבת הגדול?
מצאו כבר פתרון...הענין הוא ששום מתמודד לא רצה להיות בשבוע שאיתמר שטיין או א.א. דויטש מתמודדים מולו....
ומהו????מצאו כבר פתרון...
לזה נראה לי שתאלצו לחכותומהו????
למה אתה משאיר אותנו סקרנים??לזה נראה לי שתאלצו לחכות
לא הוסמכתי לפרסם....
אולי זה לא יפהלמה אתה משאיר אותנו סקרנים??
לא יפה!!!!
צודקקקק!!!!!אולי זה לא יפה
אבל עוד יותר לא יפה זה לחשוף דברים שאמרו לך וסמכו עליך שלא תגלה...
לא לקחתי ברצינותצודקקקק!!!!!
סתם צחקתי, אל תיקח ברצינות
תלוי מה יחליטו בהפקה, אם זה טוב לתכנית שרק אחד מהם יעלה אז רק אחד מהם יעלה, ואם זה טוב ששניהם יעלו ימצאו לכך פתרוןאם שטיין יתמודד מול דויטש, אחד מהם יהיה חייב להישאר בחוץ, למרות שהוא טוב יותר מאחרים שעלו?
לא ניראה לי ולדעתי אפילו יהיה הפרש גדול...תלוי מה יחליטו בהפקה, אם זה טוב לתכנית שרק אחד מהם יעלה אז רק אחד מהם יעלה, ואם זה טוב ששניהם יעלו ימצאו לכך פתרון
הפרש גדול לטובת מי?לא ניראה לי ולדעתי אפילו יהיה הפרש גדול...
אי אפשר לדעת
שזה בעברית- כן?אי אפשר לדעת
בעברית זה כן עם תחנות יציאהשזה בעברית- כן?
הוגן בהחלטבקיצור לפי כל השיח פה למעלה,זה נקרה הוגן?שמחליטים כל אחד אם להכשיל אותו או להעלות אותו
על ידי זה שמחליטים מול מי הוא יתמודד,זה פשוט שקוף...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: