עכשיו כבר אפשר להורידעדיין אי אפשר להוריד
ביוטיוב עדיין כתוב שידור חי
עכשיו כבר אפשר להורידעדיין אי אפשר להוריד
ביוטיוב עדיין כתוב שידור חי
נכון.עושה רושם שאתם מכירים יותר.....
אם משהו יוכל להעלות קישור, נשמח מאד!עכשיו כבר אפשר להוריד
אפשר לשאול- משרד של מה?נכון.
אנחנו חברים מאד טובים.
(בימים בהם הוא לא עף על עצמו)
והוא אפילו יושב עכשיו במרחק של מטר וחצי ממני, על יד המחשב השני באותו המשרד.
הקישור מובא לעילאם משהו יוכל להעלות קישור, נשמח מאד!
תודה רבה
אפשר לשאול- משרד של מה?
לא. אנחנו עדיין מעדיפים להשאיר את החיים האזרחיים שלנו פרטיים.אפשר לשאול- משרד של מה?
זה מוקלט מראשפיני איינהורן היקר בכלל הרקיד היום בדינר של אבי עזרי בפתח תקווה?!
גם אני מסכים! היה אש אמיתי באולפן, אולי זה הרבה בגלל פיני איינהורן שהוא פצצת אנרגיה אך בשונה גם מהקלידן הראשון היה כאן ביצוע של אירוע לכל דבר. היה אנרגיה, היה פסנתר, אלתורים...וואי וואי איזה תכנית!!!!!
מנדי ברנדווין!!
כל השופטים רקדו באולפן, התקילו אותו שוב ושוב.... וזה רק ההתחלה...
ריאליטי במיטבו!!!
לא לפספס!
והמקצבים של עדי בנגינה של אריק דביר בסוף הפרק..... אש!!!!אחד הפרקים המדהימים של התכנית!!!!
יש אולי דרך אחרת? פשוט לא יורד לי תודה מראש!להורדת הקובץ
לחצו כאן
אז הם לובשים בגדי שבת כדי לשחק את המשחק עד הסוף?כמעט כל שבוע זה מוקלט מראש ככה עובדים אלינו
לא נכון שבוע שעבר אני ההיתי שם באולפן וזה היה במוצש לפעמים שלא כולם יכולים להגיע עושים את זה ביו אחר השבוע הוא עשה את זה ביום שלישי אני גם ההיתי באולפן הם עושים את זה אחרי זמן אויראז הם לובשים בגדי שבת כדי לשחק את המשחק עד הסוף?
שבוע שעבר זה לא היה התמודדות של הקלידנים אלא פרק שמשופ מה דחפו אותו לקלידניםלא נכון שבוע שעבר אני ההיתי שם באולפן וזה היה במוצש לפעמים שלא כולם יכולים להגיע עושים את זה ביו אחר השבוע הוא עשה את זה ביום שלישי אני גם ההיתי באולפן הם עושים את זה אחרי זמן אויר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: