זה פתוח בנטפרי, הבעיה שמשהו תקול אצלם... צריך מישהו שיוריד את זה מיוטיוב יש מסתמא בערוץ של מנחם טוקר.משהו יודע מדוע זה לא נפתח?
זה פתוח בנטפרי, הבעיה שמשהו תקול אצלם... צריך מישהו שיוריד את זה מיוטיוב יש מסתמא בערוץ של מנחם טוקר.משהו יודע מדוע זה לא נפתח?
הועלה כבר, (נראה לי שעל ידי @יהודי נוסף. יישר כח! )מישהו מעלה לדרייב
ברוך הבאשלום רבותיי, מדבר פה אא דויטש (אברהם דויטש) תודה לכולם, אבל בקשר לעמוד הקודם, תבינו, אי אפשר לשפוט אף אחד כי זה גם לחץ נוראי וגם 2 דקות בלבד !! להפגין את מה שאתה יודע וזה מאוד קשה גם לחבר'ה הכי מקצוענים לעשות סדר בראש,מה לנגן ומה לא וגם איך, אז בבקשה לא לפגוע באף אחד.
הם לא נותנים צ'אנס לפני להתאמן
אכן כן, הצלחה רבהאני מקווה שהתכוונת אברהם דויטש ובהחלט אני מסכים איתך על האחרים
אברהם דויטש מעבר להיותך מקצוען בטירוף, אתה בחור צנוע ורגיש לזולת,שלום רבותיי, מדבר פה אא דויטש (אברהם דויטש) תודה לכולם, אבל בקשר לעמוד הקודם, תבינו, אי אפשר לשפוט אף אחד כי זה גם לחץ נוראי וגם 2 דקות בלבד !! להפגין את מה שאתה יודע וזה מאוד קשה גם לחבר'ה הכי מקצוענים לעשות סדר בראש,מה לנגן ומה לא וגם איך, אז בבקשה לא לפגוע באף אחד.
כידוע מההיסטוריה אין לקחת ברצינות כל עוד לא הביא הוכחות חותכות שזה הוא!!!שלום רבותיי, מדבר פה אא דויטש (אברהם דויטש) תודה לכולם, אבל בקשר לעמוד הקודם, תבינו, אי אפשר לשפוט אף אחד כי זה גם לחץ נוראי וגם 2 דקות בלבד !! להפגין את מה שאתה יודע וזה מאוד קשה גם לחבר'ה הכי מקצוענים לעשות סדר בראש,מה לנגן ומה לא וגם איך, אז בבקשה לא לפגוע באף אחד.
גם אני עדיין בספק....כידוע מההיסטוריה אין לקחת ברצינות כל עוד לא הביא הוכחות חותכות שזה הוא!!!
כידוע מההיסטוריה אין לקחת ברצינות כל עוד לא הביא הוכחות חותכות שזה הוא!!!
מה קורה לכם? למה לדרדר את הרמהגם אני עדיין בספק....
במיוחד שבפרופיל שלו כתוב קלידן מומחהמה קורה לכם? למה לדרדר את הרמה
מי קורה לעצמו AAD לפני שנה וחצי? [למי שלא הבין זה ר"ת של שמו המלא כמו א. א. דויטש]
בפרק הקודם (פרק 6) כולם עלו (כך אמר מנחם טוקר בפרק 7)תכלס, לעניות דעתי שלושת הפיינליסטים הם אברהם דויטש, רם חדד ואיתמר שטיין.
אבל באמת יש שם כעשרה תגליות שראויים להתפרסם.
הוכחה חותכת...במיוחד שבפרופיל שלו כתוב קלידן מומחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: