אדם לעמל יולד
משתמש מקצוען
אין לי שמץ
אם צריכים להגיע בפעם הבאה כאלה משעממים - באמת עדיף שלא יבואו.. (הם סתם מורחים תזמן..)מצד שני זה מוריד מעט חשק מהבאים להגיע.
לפעמים גם כאלו עם יכולות לא אוהבים ביקורת בלייב..אם צריכים להגיע בפעם הבאה כאלה משעממים - באמת עדיף שלא יבואו.. (הם סתם מורחים תזמן..)
הם לוקחים את זה מראש, שהם הולכים לקבל ביקורת.. (עדיין לא נעים, אבל אין מה לעשות..)לפעמים גם כאלו עם יכולות לא אוהבים ביקורת בלייב..
לעומת הפרק הקודם...
נראה לי כולם נעולים על איתמר שטיין...
בבקשהנ. ב. בהתחלה יש חצי שעה ריקה לא להיבהל.זה לא קשור לאשכול,
אבל משיבוא יכול להביא קישור פעיל לתכנית המלאה של מוצ"ש חי אתמול (לא מהאתר של הרדיו כי זה לא פעיל),
מאה אחוזאחרי הפרק הזה נראה לי שעדי נתנאלי ולייבלה פורשים, הם נראים בדיכאון עמוק..........
????אין לי שמץ
צפיתי שוב עכשיו זה טעות של טוקר שאלתר קיבל רק 19 והוא אמר שקיבל 21יהודה אלתר קיבל מהשופטים 19 ועובדיה רצאבי קיבל 20 אבל טוקר מחשבן משום מה 21 לאלתר ומעלה אותו...
כנראה שלא, יש כרגע הופעה.אין תחרות היום? (כבר עבר עשר)
של מי?כנראה שלא, יש כרגע הופעה.
של מי ?כנראה שלא, יש כרגע הופעה.
של מי ?
בבנייני האומה, מרדכי שפירא.של מי?
בבנייני האומה, מרדכי שפירא.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: