אני שמעתי שאיידנסון עלהמי עלה משבוע שעבר? העבירו להצבעת המאזינים את פסח איידנסון ואיציק ברגר, ולא אמרו אתמול מי עלה.
נראה לי שהפרק שבוע שעבר שודר לאחר שכבר 2 הפרקים גם של אתמול, הוקלטו מראש, ולכן לא אמרו השבוע מי עלה שבוע שעבר....
אני שמעתי שאיידנסון עלהמי עלה משבוע שעבר? העבירו להצבעת המאזינים את פסח איידנסון ואיציק ברגר, ולא אמרו אתמול מי עלה.
נראה לי שהפרק שבוע שעבר שודר לאחר שכבר 2 הפרקים גם של אתמול, הוקלטו מראש, ולכן לא אמרו השבוע מי עלה שבוע שעבר....
ציצו שולחים רק ביום שנייש מצב את הקלידנים פרק 17 (רבע הגמר 2) להורדה ??
אשמח כמה שיותר מהר.
נ.ב. אדיף דרך ציצו במייל ...
בתודה מראש....
איך אני יכול להיתחבר / להירשם לציצו?ציצו שולחים רק ביום שני
אשמח אם אפשר שתעלו היום. גם לדרייב או לג'מבו...ציצו שולחים רק ביום שני
זה המייל של ציצואיך אני יכול להיתחבר / להירשם לציצו?
אני שמעתי שאיידנסון עלה
ובכל אופן, עד שציצו יעלו את הפרק מחר-מחרתייםזה המייל של ציצו
tzitzo***@tzitzo***.me
להוריד כוכביות
א.אני רק שולח מייל ונכנס לרשימת התפוצה או שאני צריך לכתוב איזה משהוא ??זה המייל של ציצו
tzitzo***@tzitzo***.me
להוריד כוכביות
תכתוב את המילה "הצתרפות"א.אני רק שולח מייל ונכנס לרשימת התפוצה או שאני צריך לכתוב איזה משהוא ??
ב. מה הם שולחים שם? רק את הקלידנים ??
הם מחזירים ישר תשובה או משהוא או רק כשהם מעלים משהוא ???תכתוב את המילה "הצתרפות"
הם שולחים גם סינגלים חדשים וקליפים
הצטרפותתכתוב את המילה "הצתרפות"
הם שולחים גם סינגלים חדשים וקליפים
פסח איידנסון 1500 קולות - לעומת ברגר ב1300מי עלה משבוע שעבר? העבירו להצבעת המאזינים את פסח איידנסון ואיציק ברגר, ולא אמרו אתמול מי עלה.
ונראה לי שהפרק שבוע שעבר שודר לאחר שכבר 2 הפרקים גם של אתמול, הוקלטו מראש, ולכן לא אמרו השבוע מי עלה שבוע שעבר....
אסור לך לגלות לפי חוקי האנושותאבל אני לא יודע אם מותר לכתוב כאן לפי חוקי האתר
צודק לגמריאסור לך לגלות לפי חוקי האנושות
אתה יכול להרוס לאנשים את החוויה
חסום לי הקישור..הקלידנים עונה 2 פרק 17 | רבע הגמר - חלק שני - להורדה
שופטים: עדי נתנאלי, אבי דרור, יוחנן אורי, לייבלה ליפסקר.
עריכה והפקה: יעקב בלוך.
צפה בקובץ המצורף 1700364
להוריד כוכביותהקלידנים עונה 2 פרק 17 | רבע הגמר - חלק שני
מתמודדי 'הקלידנים' מגיעים לשלב רבע הגמר. מי יעבור לשלב הבא?הקלידנים:שופטים: עדי נתנאלי, אבי דרור, יוחנן אורי, לייבלה ליפסקר.עריכה והפקה: יעקב בלוךהפקה בפועל:...www.youtube.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: