לא.מוצ"ש הקרוב יהיה תוכנית ?
כי יש גם מתמודדים חסידים כנראה...הרי מוזיקה יש בקול חי, אז מה הבעיה בעצם?
כדי שגם חסידים יכולו לצפות בזהלא מובן למה..
הרי מוזיקה יש בקול חי, אז מה הבעיה בעצם?
שמעתי בתוכנית "זמן אויר" את מנחם טוקר אומר שבגלל שיש הרבה מתמודדים חסידים שזה בעיה שבילים הם ממשיכים רק אחרי שבועות..כי יש גם מתמודדים חסידים כנראה...
אני קראתי מישהו כאן באשכול שאמר שהחסידים לא יכולים...שמעתי בתוכנית "זמן אויר" את מנחם טוקר אומר שבגלל שיש הרבה מתמודדים חסידים שזה בעיה שבילים הם ממשיכים רק אחרי שבועות..
אבל יכול להיות שהם רוצים גם פשוט קצת למשוך את התוכנית...
יש הרבה (נראה לי אפי' שרוב) חסידים לא שומעים מוזיקה עד אחרי חג השבועותאתמול כבר היה שלושת ימי ההגבלה ולפי כל השיטות, גם החסידים, מותר כבר
סתם מריחת זמן
אני קראתי מישהו כאן באשכול שאמר שהחסידים לא יכולים...
ולכן כתבתי, אבל באמת מעניין אם בשלושת ימי ההגבלה מותר אז למה לא היה...
אתמול כבר היה שלושת ימי ההגבלה ולפי כל השיטות, גם החסידים, מותר כבר
סתם מריחת זמן
לרוב החסידים אסור לשמוע מוזיקה עד ערב החגסתם מריחת זמן
יכול להיות הרבה סיבות למה הודיע רק מאוחר יכול להיות שהיה הרבה פניות מחסידים רק בסביבות ל''ג בעומר גם יכול להיות שכשהזמינו את המתמודדים אז הרבה אמרו שהם לא יכולים רק אחרי שבועות ויכול להיות עוד הרבה סיבות למה הודיעו את זה רק מאוחראבל דבר אחד לא ברור, למה הם לא יכלו להודיע את זה מראש??
למה בהתחלה מנחם טוקר אמר שיש הפסקה עד אחרי ל"ג בעומר, וכולם צריכים לחכות, ובסוף מגלים שדחו את זה בגלל החסידים (אני לא חושב שפתאום קהילות החסידים החליטו לא לשמוע מוזיקה עד אחרי שבועות...), אני חושב שאם יש להם בעיה לעשות את התוכנית עד אחרי שבועות, הם יכלו להתכונן ולהודיע את זה מראש (וכבר היתה עוד פעם באיזור פורים שחיכינו לתוכנית ובסוף גילינו שהיא התבטלה).
לכאורה לא, כי לרוב מעלים שידור חי כבר לפני התוכנית ליוטיוב והוא נדלק בזמן של התוכנית, והיום חיפשתי ולא ראיתי שהעלו.היום ב11 יהיה??
נכון, אבל אותי יפצו אותנו על כל המוצ"ש שחיכינו עד בוש ואז גילינו שבסוף אין תוכניתזה לא מוצש
היום יום רביעי ☺
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: