רלוונטי?יש לי לגיל 3 סורי
מעניין אותי גםיש לי לגיל 3 סורי
משכירה?מטריף ממש! רק קצת קצר הארכתי41.89US $ 50% OFF|4PCS ילדה סתיו חורף אביב אדום קטיפה בציר ספרדית נסיכה לוליטה Pompom כדור חג המולד יום הולדת חתונת מסיבת שמלה|שמלות| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
בכמה את משכירה?
ב100 לאחדבכמה את משכירה?
זוכרת אולי איזה מידה הזמנת? ובת כמה היתה הילדה?מטריף ממש! רק קצת קצר הארכתי41.89US $ 50% OFF|4PCS ילדה סתיו חורף אביב אדום קטיפה בציר ספרדית נסיכה לוליטה Pompom כדור חג המולד יום הולדת חתונת מסיבת שמלה|שמלות| - AliExpress
סליחה על ההקפצה.
האם את משכירה \מוכרת את השמלה של הגדולה?
אשמח לדעת מהיכן הנסיך?רק היה צריך לסגור קצת בצוואר197.49₪ 50% OFF|תינוקת סתיו חורף ארוך שרוול קטיפה טווס כחול תורכי ספרדית בציר נסיכת כדור שמלת שמלת ילדה חג המולד|שמלות| - AliExpress
כל האביזרים (צמות כפפות כתרים כובע...) גם אליאקספרס
צפה בקובץ המצורף 1300729
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: