תצרי איתי קשר באישי ואני יסביר לך TZSH110אין לכתוב כתובת מייל
תצרי איתי קשר באישי ואני יסביר לך TZSH110אין לכתוב כתובת מייל
אני הזמנתי את זהאבל הכל עם צלב
ומה עם עגלת תינוק של בי"ח?אני הזמנתי את זה
הגיע תוך שבוע וחצי - שבועייםחליפת דקורטיבי מדען בגדי מעבדה תלבושת ילדי מעיל תלבושות אבזר אספקת - AliExpress 26
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
מושלם
עדיין חושבתומה עם עגלת תינוק של בי"ח?
יש כמה דגמיםהבת לא עם צלב?
אני מחפשת עגלה כזאתאחות בתינוקיה
אחיות של בתי חולים בימינו לא לובשות לבן . אפרופו אותנטיות....אחיינית שלי בת 10 רוצה להתחפש לאחות.
אחותי רוצה לעשות את זה אוטנטי ככל הניתן.
חלוק אחות יש.
מה עוד יש לאחיות למעשה? תוית אחת או יותר??
יש לוגו של ביה"ח רקום על החלוק? א"כ, איפה??
אודה לעוזרים
כל יום אני מחכה בתחנה מול שערי צדק ויוצאות משם נשות צוות לבושות לבן כולל מכנס/חצאיתאחיות של בתי חולים בימינו לא לובשות לבן . אפרופו אותנטיות....
אולי כוח עזר?כל יום אני מחכה בתחנה מול שערי צדק ויוצאות משם נשות צוות לבושות לבן כולל מכנס/חצאית
מה שכן אני לא יודעת מה תפקידן
אבל כן יש שלובשות לבן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: