האמת שאת התחפושת של הכבשה אני מחפשת משהו קנוי.. אבל לתחפושת של הרועה צאן אין לי כ"כ רעיון וגם העגלה שזה עושה את כל היופי בתחפושת...את הכבשה את יכולה לעשות עם ידיים ורגליים שחורות. כמו הכבשים המוכרות מהקליפים...
חולצה שחורה וגרביון שחור ועל הגוף צמר.
יוצא ממש מתוק!
עגלה בסגנון כמו בתמונה פה אני רוצה עגלה שתיהיה מספיק יציבה בשביל שהבן שלי בן ה 8 חודשים יוכל גם לשבת עליהלרועה צאן את יכולה לשים חולצה משובצת עם איזה ווסט חום ומכנס ג'ינס.
על הווסט את יכולה לתלות בובות כבשים קטנות.
כמובן גם חליל וכובע מתאים.
את ענין העגלה לא כ"כ הבנתי מה את רוצה.
בסוף אני מחפשת את שתיהם לכבשים.@yael3131
יש לך רעיון למשלוח מנות לתחפושת של רועה צאן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: