תחפושות לפורים ;תחפושת נושא: עוד 20 שנה

תמר מירושלים

משתמש רשום
שלום וברכה
אני מחפשת תחפושת לנושא עוד 20 שנה...
משהו [על רמה] שמתאים לכיתה ח' וגם מתאים לקבוצת בנות
למיהו אולי יש רעיון?

תודה רבה ופורים שמח!!

chani t

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
ימות המשיח, וגר זאב עם כבש, כהנים אנשים עולים למקדש וכו'
או להבדיל דור העתיד רובוטים וכדו'

אנוכי

משתמש מקצוען
זה מאמאזון להשראה:
1709489963416.png

הייתי עושה דווקא מקרטון מצופה,
שרוולים ביידים מצינור של מכונת כביסה...

תמר מירושלים

משתמש רשום
חמוד
לא הסברתי את עצמי נכון...
אני צריכה יותר דמויות לא מה יהיה בעוד 20 שנה אלא איך הילדה תיראה................

carambola

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
חמוד
לא הסברתי את עצמי נכון...
אני צריכה יותר דמויות לא מה יהיה בעוד 20 שנה אלא איך הילדה תיראה................
אמא עייפה... אולי כבר מברמצת/מבתמצת...
ולתחפושת, עדיין אמא עם מלא ידיים, כל יד עושה משהו אחר. ואם זו קבוצה, כל אחת לוקחת תפקיד אחר: אחת כובסת, השניה טבחית, השלישית עובדת מתוקתקת, הרביעית מנקה וכו...

אפשרות אחרת, תשאלי אותה איך היא רואה את עצמה בעוד 20 שנה. אולי מקצוע מסוים? למשל מאפרת, פאנית, מורה... ואז קל יותר לתכנן תחפושת

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
*מכינה ש"ב ל-7 ילדים משהו סטייל "עקרת בית"...
*הייטקיסטית (קל לראות קוד לבוש וסגנון ב-6 בבוקר בתחנות תבדקי...)
*שדכנית
*אלף בלוטוסים מכל כיוון וויפי מדברת בו זמנית עם כל החברות....
*עקרת בית יושבת על כורסא (מהסוג הזה שגם שהולכים נראה שיושבים על הכורסא) עם שלט רחוק שכתוב עליו דברים מצחיקים כמו "פתק למורה" "קפל כיבה והכנס לארון" מדיח ולמקום, כל הדמיונות בקיצור אפשר גם "נשיקת לילה טוב" תאכיל את התינוק... בהקצנה..
* אפשר ללבוש בגדים ישנים ולספר שזאת תהיה המודה.. בגלל שנכנס היום בגדים משנות ה-90 אז לכי לבגדים של שנות ה-20 שזה עדיין מוזר היום (זוכרת שמישהי ממש מודרנית הראתה לי תמונות שלה שהיתה צעירה והתנצלה על הבגדים המצחיקים- תאמיני לי שזה היה הכי במודה שאפשר..חח) רק לבדוק באלבום אחורה... (אפשר על כל אחד לשים לוגו של מותג)
*ירקות ופירות יעלו כמו זהב כך שאפשר לעשות את זה עגילים ושרשראות ותכשיטים מ-ירקות
*צפיפות אוכלוסין אולי משהו דומה לבניין שמכל כיוון מציצים אנשים?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה