חחח רותי מי שמדבר..איזו אליפות !
חשבתי שאת רק צלמת אלופה!
אני רואה שאת מוכשרתתתתת
הכל יצא מושלם ואני יודעת כמה קשה לחפש אביזרים ועוד ל6 ילדים !
ויפה שהסכימו לתוכנית שלך ולא שלפו כל אחד רצון מעולם אחר .....
חח תודהמושלם!!!!!!!!!
אי אפשר לצלצל מאה פעמיים???
גילי נכנסת לתפקידאויש זה מטורף!!!!!!!!!!!!
התעלפתי רותי! זהו!!!!
וגילי הזאת-היא אלופה!!!
אין משהו על 105???פורים שמח!
אם יש מישהו שרוצה קבצים פתוחים ולוגויים בשביל שנה הבאה
מוזמן לפנות במייל
צפה בקובץ המצורף 334151 צפה בקובץ המצורף 334152 צפה בקובץ המצורף 334153 צפה בקובץ המצורף 334154 צפה בקובץ המצורף 334155 צפה בקובץ המצורף 334156
יש איזה מוקד לא לענין...
אין משהו על 105???
א-מ-ן!!!איזה יופי!!!
אני כל פעם מתרגשת לראות אמהות שמשקיעות את הכשרונות שלהן בתוך משפחתן - הרעיונות, הביצוע והצילום כ"כ מושלם ומתוק!
נשארת לילדים חוויה מתוקה מאד וזכרון משפחתי נעים לאורך שנים
תזכו בע"ה לשמחה ובריאות מכולם!
כי לא עלה על דעתיהתחפושות של פורים תשע"ח!!!
אלופות אחת אחת!
(רק סתם שאלה, @רותי המניק , למה לא השתמשתם ב 104 כמוקד של פיקוד העורף...?)
אהבתי, אהבתי כל כך.
מה שגאוני בתחפושות האלו, זה שהנושא לא צמצם את התחפושות של הילדים, כמו רוב נושאי התחפושות המשפחתיים (אליעזר והגזר. אברהם יהיה הסבא, שרה הסבתא, יצחק הגזר, רבקה החתולה, יעקב העכבר (היה שם אחד כזה? כך זכור לי) ורחל הקטנטונת תהיה רגבי האדמה.)
כל ילד זכה לתחפושת מושלמת ואהובה, ובכל אופן היה חלק מהנושא המשפחתי. כל הכבוד! מעריכה מאוד!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: