תחפושת מהממת!
מאיפה הסינרים והסרבל לתינוק?
תחפושת מהממת!
אמנם עבר 4 שנים
איך הכנת את הסינר ?
אני רוצה בדיוק כזה סינר!
תעזרי לי בבקשה איך עושים את הסינר
גם אני צריכה עזרה למוכרת פופקורן!! איך מכינים סינר? אודה מאד מראש!!הבת שלי לא רוצה קופסא של מכונת פופקורן מה עוד אפשר לעשות במקום שתחזיק ביד?
אשמח לשמוע מהיכן הסינרים היפים
אני חוששת שהניקית @עובד זוטר כבר לא בפרוג או החליפה שםתעזרי לי בבקשה איך עושים את הסינר
זה מושלם!משפחת המוכרנים :)
אחיינים שלי כל שנה אני מכינה להם תחפושות. אולי תזכרו את האסקימוסים של שנה שעברה משמר המלכה מלפני שנתיים, הדייגים מלפני לא זוכרת כמה שנים וכו'... השנה, התחפשו למוכרים דוכנים. מוכר פופקורן מוכר ימבמבם מוכר ממתקים והקטן- מוכר נשיקות הכל עבודת יד כמובן. מהיסוד. הממתקים בדוכן הממתקים לא אמיתיים...www.prog.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: