במחסןאיך הצלחתם לשמור על זה? זב נראה כ"כ עדין
במחסןאיך הצלחתם לשמור על זה? זב נראה כ"כ עדין
סליחה על ההקפצה...העליתי פעם הוראות מדוייקות. אולי תוכלי למצוא
להשראה:
צפה בקובץ המצורף 1045173צפה בקובץ המצורף 1045174צפה בקובץ המצורף 1045175צפה בקובץ המצורף 1045172
האמת גם אני לא מוצאתסליחה על ההקפצה...
לא מצליחה למצוא את האשכול עם ההוראות...
יש לך איך להקפיץ אותו?
תודה רבה
תחפושת מהממת!!! אשמח מאד שתיתרי איתי קשר כדי להשכיר או לקנות את זה לפורים השנה. צריכה את שתי התחפושות עבור שני ילדיי המתוקים.תודה רבה על התמונות עם התחפושת המדהימה!!! אנחנו צמודים לתמונות שלך כל הזמן, ניסינו לחקות! איך החיקוי??
ממש אשמח לקנות דוכן של מוכרת גלידה או כל דוכן אחר, יעזור לי מאד!!! 050-4127803האמת גם אני לא מוצאת
אולי זה יעזור קצת
פורים מתקרב.
מחפשת לבן שנה תחפושת של ינשוף או משהו בסגנון הזה. ינשוף??????????????????www.prog.co.il
מידע שימושי - דוכן למוכרת גלידה - הוראות הכנה
חיפשתי הרבה בפורום ולא ראיתי הוראות הכנה לכל התחפושות שבנויות על עגלות. איך בונים את הקופסא על העגלת בובה שתיהיה מספיק יציבה? @tovik ו @hbecker יצרתן דוכנים מקסימים, אפשר אולי הסבר איך הכנתן אותם מאיזה חומרים השתמשתן? (בחנות ראיתי שיש קאפות בשתי עוביים 9 ו5 מ"מ, זה משנה עם מה עובדים? פשוט יש...www.prog.co.il
אם תהיינה שאלות, אשמח לענות
האם יש לך למכירה דוכן של מוכרת גלידה/או משהו דומה, אשמח מאד מאד!! 050-4127803במחסן
יש לך למכירה דוכן של מוכרת גלידה לפורים?? יעזור לי מאד!! 0504127803האמת גם אני לא מוצאת
אולי זה יעזור קצת
פורים מתקרב.
מחפשת לבן שנה תחפושת של ינשוף או משהו בסגנון הזה. ינשוף??????????????????www.prog.co.il
מידע שימושי - דוכן למוכרת גלידה - הוראות הכנה
חיפשתי הרבה בפורום ולא ראיתי הוראות הכנה לכל התחפושות שבנויות על עגלות. איך בונים את הקופסא על העגלת בובה שתיהיה מספיק יציבה? @tovik ו @hbecker יצרתן דוכנים מקסימים, אפשר אולי הסבר איך הכנתן אותם מאיזה חומרים השתמשתן? (בחנות ראיתי שיש קאפות בשתי עוביים 9 ו5 מ"מ, זה משנה עם מה עובדים? פשוט יש...www.prog.co.il
אם תהיינה שאלות, אשמח לענות
אני יודעת שזה היה לפני שניםמצרפת לך תמונה שהכנתי עם הבת שלי שנה שעברה, (חלק מהחויה שלה שהכינה בעצמה...) הגלידות עשיתי מקליי בצבעים שונים
קניתי קשת בהכל בשקל, ועל זה הדבקתי 3 גלידות- הבסיס הוא כוסיות חד פעמי שכיסיתי עם קלי בצבע של הגביע ועל זה גלידה, גם מקליי, הדפסתי לוגו שקשור לשם שלה, הבסיס שהיא מחזיקה- קאפה חתכתי חורים והכנסתי תבניות שמלאתי בטעמים שונים... (מצרפת גם את התמונה כPDF לחסומות)
ולי את מוכרת את הדוכן גלידה?הגלידות מספריי מתנפח שצבעתי אחר כך באקריליק.
הכדורים בגביע- כדורי קלקר צבועים באקריליק
כבר מזמן לא קייםולי את מוכרת את הדוכן גלידה?
אהבתי ממש רעיון גאוני להכין מקליי ובעיקר אהבתי את החוויה שהכנתי עם הבת שלך. הילד מתחבר לתחפושת וזה כ''כ נכוןמצרפת לך תמונה שהכנתי עם הבת שלי שנה שעברה, (חלק מהחויה שלה שהכינה בעצמה...) הגלידות עשיתי מקליי בצבעים שונים
קניתי קשת בהכל בשקל, ועל זה הדבקתי 3 גלידות- הבסיס הוא כוסיות חד פעמי שכיסיתי עם קלי בצבע של הגביע ועל זה גלידה, גם מקליי, הדפסתי לוגו שקשור לשם שלה, הבסיס שהיא מחזיקה- קאפה חתכתי חורים והכנסתי תבניות שמלאתי בטעמים שונים... (מצרפת גם את התמונה כPDF לחסומות)
תודה רבה על התמונות עם התחפושת המדהימה!!! אנחנו צמודים לתמונות שלך כל הזמן, ניסינו לחקות! איך החיקוי??
יש לי למכירה דוכן ליד לא עומד על הריצפהאיפה התמונות שצרפת? אז אין לך למכירה דוכן? מאד יעזור לי!!
כן, לאיפה לשלוח?
livnatre ג'ימל קום.כן, לאיפה לשלוח?
מאיפה? מחיר?יש לי למכירה דוכן ליד לא עומד על הריצפה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: