תודה!!!העליתי פעם הוראות מדוייקות. אולי תוכלי למצוא
הגלידות מספריי מתנפח שצבעתי אחר כך באקריליק.תודה!!!
רק התמונה השניה והשלישית נפתחות
יש מצב שתוכלי להעלות PDF?
וממה עשויות הגלידות שבתבניות?
אני קניתי בטמבורוואוו, תודה!!!
איזו מוכרת גלידה חמודה
ספריי מתנפח זה מחנויות יצירה או מחנות טמבור?
אני עד היום זוכרת את התחפושת הזאת...!!!!העליתי פעם הוראות מדוייקות. אולי תוכלי למצוא
להשראה:
צפה בקובץ המצורף 1045173צפה בקובץ המצורף 1045174צפה בקובץ המצורף 1045175צפה בקובץ המצורף 1045172
משהו כמו 6-7אני עד היום זוכרת את התחפושת הזאת...!!!!
כשחיכינו צפופים ומתוחים לאוטובוס שיביא אותנו בני ברקה.....
לפני כמה שנים זה היה?
הכובע והסינר מאיפה?הגלידות מספריי מתנפח שצבעתי אחר כך באקריליק.
הכדורים בגביע- כדורי קלקר צבועים באקריליק
את הסינר תפרתי לבדהכובע והסינר מאיפה?
או שיש לך את זה עדין ואפשר להשאיל ממך לשנה הזו?
התחלתי לחפש קישורים באלי ולא מצאתי משהו דומה
עגלים כבר מצאתי
בעזרה ואחוה אבל זה לפני 7 שנים בערךאיפה קנית את הכובע?
סליחה על השאלה אבל מזה "קליי"" ציטוט ממה שכתבת...."הגלידות עשיתי מקליי בצבעים שונים"מצרפת לך תמונה שהכנתי עם הבת שלי שנה שעברה, (חלק מהחויה שלה שהכינה בעצמה...) הגלידות עשיתי מקליי בצבעים שונים
קניתי קשת בהכל בשקל, ועל זה הדבקתי 3 גלידות- הבסיס הוא כוסיות חד פעמי שכיסיתי עם קלי בצבע של הגביע ועל זה גלידה, גם מקליי, הדפסתי לוגו שקשור לשם שלה, הבסיס שהיא מחזיקה- קאפה חתכתי חורים והכנסתי תבניות שמלאתי בטעמים שונים... (מצרפת גם את התמונה כPDF לחסומות)
תודה רבה על התמונות עם התחפושת המדהימה!!! אנחנו צמודים לתמונות שלך כל הזמן, ניסינו לחקות! איך החיקוי??העליתי פעם הוראות מדוייקות. אולי תוכלי למצוא
להשראה:
צפה בקובץ המצורף 1045173צפה בקובץ המצורף 1045174צפה בקובץ המצורף 1045175צפה בקובץ המצורף 1045172
נראה מקור!!!תודה רבה על התמונות עם התחפושת המדהימה!!! אנחנו צמודים לתמונות שלך כל הזמן, ניסינו לחקות! איך החיקוי??
בנאות הפסגה..נראה מקור!!!
מקווה שאת לא גרה בשכונה של אחינית שלי שגם תסתובב בפורים עם המתקן הזה בדיוק.
איך הצלחתם לשמור על זה? זב נראה כ"כ עדיןנראה מקור!!!
מקווה שאת לא גרה בשכונה של אחינית שלי שגם תסתובב בפורים עם המתקן הזה בדיוק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: