חלקם כןעדיין רלונטי ?
שלחי מייל
חלקם כןעדיין רלונטי ?
האם רלונטי עדיין?זה גמיש במידה . ראי תמונה יכול להיות ארוך קצר. מלכתחילה מידה 6 זה לגיל 5 בערך.
עדיין רלוונטי?זה גמיש במידה . ראי תמונה יכול להיות ארוך קצר. מלכתחילה מידה 6 זה לגיל 5 בערך.
רלוונטיהאם רלונטי עדיין?
נמכר?
מאיזה עיר את?למכירה תחפושת ספר תורה של סופר שיין מידה 6 ב110 ש"ח מצב חדש (חדש עולה 173)
בית שמשמאיזה עיר את?
נגישה לכמה שכונות. תני לי כתובת מייל או טל' ונדבר.
עדיין רלוונטי? אני צריכה לגיל 10מוכרת שני שמלות של מוכרת דונאטס ב160 כל שמלה וכן דוכן ב80 גיל 8 10
רלוונטי? איפה?יש לי ליצן לגיל שנתיים
יש לי ליצן לגיל שנתיים ודג זהב לגיל שנה במצב כמו חדש
יש לי ליצן לגיל שנתיים ודג זהב לגיל שנה במצב כמו חדש.
את רוצה לקנות או להשכיר? (יש לי גם לגיל 3 וגיל 4)שלום
אשמח לקבל תמונה של התחפושת ליצן למייל (חסום לי באתר) <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
וכמה תרצי על הליצן?
מתעניינת. מאיפה את?למכירה תחפושת ספר תורה של סופר שיין מידה 6 ב110 ש"ח מצב חדש (חדש עולה 173)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: