קוראים לזה "חמרן"בקידמת המצנפת הדבקתי 'ציץ' עשוי נחושת (לא זוכרת איך קוראים לחומר הזה בחנויות היצירה)
קוראים לזה "חמרן"בקידמת המצנפת הדבקתי 'ציץ' עשוי נחושת (לא זוכרת איך קוראים לחומר הזה בחנויות היצירה)
אולי התמונה שלי תתן לך השראה.
שאלות בשמחה.
אני עשיתי מצנפת על בסיס כובע צמוד לראש. מלאתי מעליו באורלון, מתחתי רצועות בד מצד לצד עד שכיסה את כל העיגול ואז כיסיתי את כל הקצוות בעוד רצועה מקיפה מסביב לראש אולי אני מצליחה להסביר....
9
אולי התמונה שלי תתן לך השראה.
שאלות בשמחה.
אני עשיתי מצנפת על בסיס כובע צמוד לראש. מלאתי מעליו באורלון, מתחתי רצועות בד מצד לצד עד שכיסהצפה בקובץ המצורף 448396 את כל העיגול ואז כיסיתי את כל הקצוות בעוד רצועה מקיפה מסביב לראש אולי אני מצליחה להסביר....
מאיפה האבנים ???אולי התמונה שלי תתן לך השראה.
שאלות בשמחה.
אני עשיתי מצנפת על בסיס כובע צמוד לראש. מלאתי מעליו באורלון, מתחתי רצועות בד מצד לצד עד שכיסהצפה בקובץ המצורף 448396 את כל העיגול ואז כיסיתי את כל הקצוות בעוד רצועה מקיפה מסביב לראש אולי אני מצליחה להסביר....
היי, רעיונות יפים מאוד. מוסיפה שיש כובע שף אפילו חד פעמי שאפשר לעטוף אותו בבד יפה וזה יקל עלייך את המצנפת. תרבו בשמחה!הבן שלי בן 4 מתעקש על תחפושת כהן גדול
לא שאני נגד... אני רק נגד לשלם על זה 250 ש"ח!
מאוד רוצה לתפור לו, אבל אני לא חזקה בגזרות ובתפירות מסובכות
יודעת לתפור ברמה מאוד בסיסית (במכונה, כמובן)
יש לי סיכוי?
אשמח לעצות/הוראות
וכל מה שיכול לעזור לאמא יהודיה שרוצה לחפש את הבן שלה (הכהן, באמת) לכהן גדול.
אני הכנתי לבד מקלקר דחוסמאיפה האבנים ???
אני מלא זמן מחפשת....
מה שמת מעל הקלקר ???אני הכנתי לבד מקלקר דחוס
יצא מהמם.
כשזה יהיה מוכן אני יעלה תמונה בעז"ה.
לא.מה שמת מעל הקלקר ???
אני צריכה דחוף...אני מכינה גם
האמת שאני מעדיפה אבנים.....לכן שאלתי מהיכן הם
איך יצרת ? עם תדפיס ??לא.
את האבנים עצמם יצרתי מקלקר.
האבנים מודבקות על בד.
לא.איך יצרת ? עם תדפיס ??
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>לא.
תביאי לי מייל אני ישלח לך. (לא אוהבת להעלות לפה תוצר לא גמור)
עכשיו נקלט לי שענית...זו תחפושת בת שמונה בערך. בזמנו קניתי באומנות דוד או איך שקוראים להם בבר אילן. היו להם אבנים מיועדות לזה. חוץ מבנימין שצבעתי לבד על אבן שקופה עם צבעי זכוכית צבעוניים וכתבתי על בארטליין דק את שמות השבטים. מאז ראיתי גם בסדקית.
איזה סוג כובע פלסטיק? נשמע קל... רק לא מצליחה לדמיין.מצנפת צריך רצועה ארוכה ארוכה של סרט סטן וללפף מסביב לכובע פלסטיק פשוט
זה בערך מה שניסו להסביר לי בחנות.את המצנפת אחותי יצרה כך:
כתר גבוה ממפל בהקף ראש של הילד
מסביב למעלה היא שמה גליל מבד ממולא אורלון
ממתחת לגליל היא מתחה רצועות של בד סטן לבן
כמו קוטר עד שהכל היה מצופה
ואז את החלק שנשאר למטה חשוף
שמה סביבו רצועה לבנה ועליה חיברה את הציץ וקשרה את החוטים שבצבע תכלת
אחד סביב הכתר מצד אחד של הציץ לצד השני
ושתיים נוספים מהציץ למעלה אל מעל המצנפת
ושם מאחורה זה התחבר לחוטי התכלת השניים
מקווה שהבנת
בלי ליפוף של סרטים?אני תפרתי לפני כמה שנים, ואת המצנפת (אני מבינה שזה החלק הטריקי בשבילך) עשיתי כך:
יצרתי עיגול גדול מבד לבן מבריק ויצרתי ממנו 'שק' ע"י תפר עולה-יורד מסביב וכיווצתי אותו. את השק מילאתי באורלון.
בנפרד יצרתי 'כתר' ממפל (שתהיה אפשרות לנקות ולא יתפורר כמו בריסטול), הכנתי 'שרוול' מהבד הלבן והלבשתי אותו על הכתר, לכתר תפרתי את השק, כשהכיווץ לכיוון הראש ולא נראה.
בקידמת המצנפת הדבקתי 'ציץ' עשוי נחושת (לא זוכרת איך קוראים לחומר הזה בחנויות היצירה) עליו הבלטתי (מלמטה) את האותיות "קודש לה'", אליו חיברתי רצועות מסרט אלכסון תכלת שמתחברות מאחור
אני עשיתי מצנפת על בסיס כובע צמוד לראש. מלאתי מעליו באורלון, מתחתי רצועות בד מצד לצד עד שכיסה
איזה סוג כובע צמוד לראש?את כל העיגול ואז כיסיתי את כל הקצוות בעוד רצועה מקיפה מסביב לראש אולי אני מצליחה להסביר....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: