לפי חלק מהתגובות פה..
יהיה ניתן בלי בעיה להתחפש ל"אשכול נעול"
היא לאשכול והוא לנעול או ההיפך...
יהיה ניתן בלי בעיה להתחפש ל"אשכול נעול"
היא לאשכול והוא לנעול או ההיפך...
צריך להבין שלא כל מי שבאשכול הוא חרדי סטנדרטי [ולכן צריך גם לבלוע את זה עם כל...]לא יודעת למה
הרעיונות האלה לא נראה לי מתאימים לזוגות סטנדרטים
לא מכירה מסביבי שום זוג שהתחפש
מקסימום שמו איזה פפיון או סיכה מעניינת על הפאה
בלי קשר לסטנדרט מקובל, הצורך הזה של זוג להיות בולטים ומגניבים ומושכים תשומת לב הוא נראה לי בעייתי יותר ואומלל קצת...צריך להבין שלא כל מי שבאשכול הוא חרדי סטנדרטי [ולכן צריך גם לבלוע את זה עם כל...]
בתוך המשפחה זה דווקא יוצר אווירהבלי קשר לסטנדרט מקובל, הצורך הזה של זוג להיות בולטים ומגניבים ומושכים תשומת לב הוא נראה לי בעייתי יותר ואומלל קצת...
זה דעתי והרגשתי בעניין
איכס (האבוקדו)שני חצאי אבוקדו, [עם גרעין ובלי]
זוג יונים
אפשר לומר את זה על כל תחפושת של אשה, לא דווקא בזוגלטעמי הדבר יוצר חוסר צניעות
גם בתוך המשפחה
כשהדבר מזמין הסתכלות על אישה , כולל מילות פירגון והתלהבות
ובמיוחד כשזה ברחוב וגורם להכשיל אנשים
לא אומרים איכס על אוכל...איכס (האבוקדו)
זה יכול להיות טוב לכל השנה ......עכשיו הם יריבו עד פורים.
מי השקית ומי האשפה...
כתב הרמ"א: "מה שנהגו ללבוש פרצופים בפורים, וגבר לובש שמלת אשה ואשה כלי גבר, אין איסור בדבר מאחר שאין מכוונין אלא לשמחה בעלמא" - כלומר, לפי הרמ"א מותר, אך מומלץ להחמיר בעניין.אסור באיסור דאורייתא של לא ילבש גבר שמלת אשה וכו'!!!
אולי תתחפשו לזיווג מן השמיים- את לסתומה ובעלך לאינסטלטור....היי מחפשת רעיון לתחפושת לי ולבעלי
לא משהו מידי עם איפור ובאלגן.
תודה
חץ-וקשתאני צריכה רעיון שאפשרי לעשות אותו
זה לא עכשיו להשקיע אלא משהו פרקטי
נראה לי נלך יותר על תאומים
אותה חולצה אותו צבע מכנס או חצאית וכו
כמובן עם אביזרים על הפנים
אבל אשמח לעוד הצעות פרקטיות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: