בסופר דילאיפה קנית?
איפה קנית את הקופסא??קניתי אתמול בבני ברק תחפושת של הצלה מקורי
ועוד קופסא לשים על האופנים (הקופסא עלתה 25 שקל )
מצורף תמונות
צפה בקובץ המצורף 613204צפה בקובץ המצורף 613205
איפה קנית את הקופסא??
.בסופר דיל
הנה התמונותהבן שלי התחפש בן 7.5, לא כ"כ משנה הגיל אלא גובה הילד, לכן ציינתי את גודל האופניים כי זה בנוי פחות או יותר לפי גודל האופניים עם אפשרות קצת לגזור ולהקטין אבל לא הרבה כדי שיישאר מותאם.
אני צריכה לראות מה יש לי מכל האביזרים ואז אכתוב מחיר.
מאיפה האפודה? והקסדה?הנה התמונות
יש לי גם במלאי מדבקות שונות עם הלוגו בכל מיני וריאציות, מראות רזרביות, לצערי הקופסא נהרסה במחסן
איפה בב"ב?קניתי אתמול בבני ברק תחפושת של הצלה מקורי
ועוד קופסא לשים על האופנים (הקופסא עלתה 25 שקל )
מצורף תמונות
בסופר דיל רחוב זכריהאיפה בב"ב?
את מכינה גם תיק? איך?
בשביל שציפופו תראה ת'הודעה צריך לתייג אותהשלום ציפופו,
אני באמצע הכנת האופניים,
ואני זקוקה לעזרתך...
איך הדבקת את החלק של השקף לחלק של המפל הכתום?
באיזה דבק? דבק חם הרבה פעמים נפרד ממפל ולא מחזיק טוב.
האם החלק השקוף יותר מעוגל ולא צמוד כולו לחלק הכתום?
השתמשת לחלק הקדמי במדבקה הקטנה של איחוד הצלה? (כך היה נראה ביחס למדבקות שעל הקופסה)
בצדדים (ליד הטפט הלבן) הדבקת טפט אפור?
ואת הפנסים בצדדים חברת לאופניים או למפל?
באיזה מדבקות השתמשתי ואיפה אני כבר לא זוכרת (בכל זאת עברו שנתיים מאז), אבל את המפל והשקף הדבקתי עם דבק מלחמה מהצד הפנימי ובצד החיצוני נתתי לשקף מסגרת עם דבק חשמל שחור, שייתן לזה מראה אמיתי וגם ידביק את החלקים יחד.שלום ציפופו,
אני באמצע הכנת האופניים,
ואני זקוקה לעזרתך...
איך הדבקת את החלק של השקף לחלק של המפל הכתום?
באיזה דבק? דבק חם הרבה פעמים נפרד ממפל ולא מחזיק טוב.
האם החלק השקוף יותר מעוגל ולא צמוד כולו לחלק הכתום?
השתמשת לחלק הקדמי במדבקה הקטנה של איחוד הצלה? (כך היה נראה ביחס למדבקות שעל הקופסה)
בצדדים (ליד הטפט הלבן) הדבקת טפט אפור?
ואת הפנסים בצדדים חברת לאופניים או למפל?
נכון מאד! השתמשתי לקופסא בקבצים שהעלית עם קצת שינויים שיתאימו לקופסא שלי, ואת קדמת האופניים הסתכלתי על התמונה ושרטטתי גיזרה על גליון נייר, גזרתי, ראיתי שזה נראה טוב ואז חלקתי בפרופורציות לפי העין לחומרים השונים שהיא מורכבת. אין מה לומר זה היה הרבה עבודה והתוצאה היתה מושלמת!באיזה מדבקות השתמשתי ואיפה אני כבר לא זוכרת (בכל זאת עברו שנתיים מאז), אבל את המפל והשקף הדבקתי עם דבק מלחמה מהצד הפנימי ובצד החיצוני נתתי לשקף מסגרת עם דבק חשמל שחור, שייתן לזה מראה אמיתי וגם ידביק את החלקים יחד.
ואגב, האופניים שהעלו פה אמנם דומות למה שאני הכנתי (א"כ הרבה יותר יפות משלי) אבל אלו לא שלי, אלא של @גפ"ן, רק הכינו אותם מהמדבקות שאני העליתי לפה.
@ציפופו 1בבקשה:
הקובץ מתאים לקופסא בגובה 27.5 ס"מ, רוחב 28 ס"מ ועומק 23.5 ס"מ
אבל יש הרבה חלקים ריקים במדבקות, כך שאפשר לשחק עם המדבקות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: