א. הרשקוביץ
משתמש חדש
למי שיש רעיון מקורי ויפה אשמח שתגיב לי! תודה!מחפשת רעיון לתחפושת לשלושה בנים בגילאי 3, 1.5, ותינוק.
למי שיש רעיון מקורי ויפה אשמח שתגיב לי! תודה!מחפשת רעיון לתחפושת לשלושה בנים בגילאי 3, 1.5, ותינוק.
@פנינה ריימונדאני לא בטוחה אבל זה נראה שזה עדיין לא יצא ויש לנו חתונה אין לי כח בשנינה האחרונה לדאוג להם למשהו
זה מה שאני רואה באתר של אלי אקספרס
צפה בקובץ המצורף 1583783
איפה את גרה ומה המייל שלך או מספר שאוכל ליצור איך קשר?100 שח לתחפושת התחפושת כוללת: חצאית, סינר+ מכחולים, גרביון, קנווס, פלטת צבעים, כובע וחולצה
לבן סרבל נעליים, גרביים, חולצה, סינר, כובע וקנווס
צריכה אבוקדו כזה (קרטרס) לגיל 12M בב"ב / מודיעין עיליתשלום,
מוכרת תחפושת של קרטס
אבוקדו 24 חודשיים מתאים גם לשנה ושנה וחצי שנתיים
תחפושת של כלב חמוד 24 חודשיים
30 שקל לכל תחפושת..
יש גם מיניון וחד קרן כזו..20 כל אחת
בעבר התחפשו אחיי לילדי כפר אחד מהם היה שואב מים. מצאנו ענף ברחוב, ודלי קנינו בחנות טמבור.אני מחפשת אביזרים ודלי לשואב מים
תודה
סידרתי את הקישוריםחושבת שצריך למיין את האשכול ל-3:
תחפושת למכירה
ביקוש תחפושות ואביזרים דרך הפורום
ביקוש קישורים ורעיונות
פשוט יש פה בלאגן גדול אין מצב לעבור על כל השרשור...
מי שמעונין בבקשה לסמן כאן אם יהיה 10 אפתח בעצמי נושאים מחדש
הכוונה לחלבנים?הכל באשדוד ואם מישהו מעונין שייצור קשר ב053410083
תלחיצי את המוכראני לא בטוחה אבל זה נראה שזה עדיין לא יצא ויש לנו חתונה אין לי כח בשנינה האחרונה לדאוג להם למשהו
זה מה שאני רואה באתר של אלי אקספרס
צפה בקובץ המצורף 1583783
מחנות אהרן רובינשטיין בבני ברקמאיפה התג של השוטר???
לאיזה גיל השמלה מתאימה?לי יש למכור /להשכיר 0548464085
שמלה מטורפת תפורה
כן תפרתי לבדמגניב אהבתי איך עשית להם דוואריות קנית ?הכנת לבד? יש לך תמונה? רציתי לעשות למשלוחי מנות אלו דברים../דווארים שאדם אוכל פרותיהם...ולהביא מגש פרות
המספר המלא - 0534100483 וזה עבור תחפושת כה''ג שכבר נמכר , נסיך לילד בן שנתיים , שוטר לגיל 5 וכן בובת שלג להשכרה לילד \ ה בן \ ת שנה וחצי.הכוונה לחלבנים?
חסר ספרה במספר הפלאפון.
אני לא מצליחה לשלוח לו הודעותתלחיצי את המוכר
שכנראה ייפתח סכסוך כי אין התקדמות
זה עוזר ברוב הפעמים...
אפשר פרטים ליצירת קשר בבקשה?מוכרת בובה מטורפת לגיל 7 חודשים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: