וואו היי ת י ממש שמחה לצוללן זה פנוי?מוכרת צוללן (אני עשיתי צולל לעומק הסוגיה ) רק את הבגד צריכה לבדוק שיש לי גם את הנעלים והמשקפת
רק הבגד 100 0548464085
אם זה כולל נעל ומשקפת 150 ש"ח מתאים לילד בן 10-11
וואו היי ת י ממש שמחה לצוללן זה פנוי?מוכרת צוללן (אני עשיתי צולל לעומק הסוגיה ) רק את הבגד צריכה לבדוק שיש לי גם את הנעלים והמשקפת
רק הבגד 100 0548464085
אם זה כולל נעל ומשקפת 150 ש"ח מתאים לילד בן 10-11
וואו מהמם מעוניינת לקנות מך הכל זה רלוונטי?תחפושת נוספת למכירה
צוללן מהמם משוקע ממש !!!!!-עבודת יד
כולל בקבקי חמצן ,שנורקל,סניפרים,משקפת וכובע ים
מבחינת מידה די גמיש כי זה מתלבש כמו תיק על הגב (שמים חולצה ומכנסים שחורות)
מחיר 150
רלוונטי עדיין???
זה עדין רלונטי ?אני מוכרת את שניהם ב200 (זה ממש במצב חדש עם האריזה) טל'-0548440592
לא. גם אם לא תקבלי לא תוכלי לדרוש החזר כספימתלבטת אם להזמין תחפושת שמלת כלה יקרה מעל 200 ש"ח שרשום עליה
מ- China באמצעות AliExpress Standard Shipping
אפריל 05 -אספקה משוערת ב ,הפריט ישלח תוך 22 ימים
תודה פנינה..מחפשת המון זמן שמלה מושקעת בסגנון בד יותר איכותי מהטול....בינתיים רב השמלות שראיתי רשום אספקה 23 במרץ. שזה קצת סיכוןלא. גם אם לא תקבלי לא תוכלי לדרוש החזר כספי
מתי כן? אם תאריך האספקה יהיה לפני פורים, בערך 20/03
תני קישור ואחפש לך של CHOICE אולי...
כלה מהממת עם משלוחוהמלצות חמות ממש
תמונות לקוחותFATAPAESE לבן ילדים שושבינה שמלה עבור בנות פרח ארוך שרוול פרחוני תחרה טול קו שמלת Appqulies חתונה אפילו 2022 - AliExpress 320
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
לי יש למכור סרבל גינס,0527179281אני גם מחפשת סרבל ג'ינס לגיל הזה, מצאת משהו?
לי יש דברמחפשת תחפושת יפה לבן 4 ו8 מעדיפה טייסים או רבי חובל
ואין לי זמן לעבור על כל ההתכתבויות פה..
אז בבקשה מי שראתה יודעת נא לכתוב לי
תודה
תראי את הרעיוןהבן שלי מתחפש לטייס קרב, ואני רוצה לעשות לו מטוס שהוא בתוכו יש לכן רעיון איך ניתן לבצע??
שמעתי שמסוכן להזמין מהם.. היו סיפורים של גניבות אשראי.מה אומרות על הזמנה מ טמו TEMU יגיע לפני פורים?
שמעתי שמסוכן להזמין מהם.. היו סיפורים של גניבות אשראי.
לא יודעת אם זה נכון.
.גם אם אני משלמת עם PAYPAL?
בבקשה מי שיש לה צוללן אשמח שתיצור איתי קשר דחווף ממש יעזור ליוואו היי ת י ממש שמחה לצוללן זה פנוי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: