יש מצב שאני יוכל לעזור לך?הי מאיפה ניתן לרכוש במחיר סביר מגפונים חומות שיתאימו לתחפושת כפריה???
וגרביים מחוררות
יש לי למכירה תחפושות מושקעות מאד של כפריים/ילדי עיירה
אני אשמח למכור את כל הסט ביחד, אין לי כוח לחלק וחלק
הילדים שלי פה היו בגלאים:
בנים - 9.5, 4, 2
בנות - 8, 6.5
לדעתי המידות גמישות מאד
מוכרת כולל הכל -
לבנים - חולצה, סרבל, קסקט, ומגפוני בלנסטון
לבנות שמלה ומגפונים, יש כובע קש אחד
יש עוד קצת אביזרים משלימים
וכן שמלה מידה 44, מגפונים מידה 37, וכובע קש גדול - זה מוכנה למכור בנפרד גם
לפרטים נוספים ועוד תמונות אפשר לצטט אותי פה וננסה לתאם בהודעה פרטית מייל
(אני רואה שהתמונה חסומה בנטפרי, שמתי גם ZIP עם התמונה בפנים)
צפה בקובץ המצורף 1570516
צפה בקובץ המצורף 1570543
תודה.יש מצב שאני יוכל לעזור לך?
אני קניתי ב-SCOOP (בביג בבית שמש) להם או לטוגו יש הרבה פעמים דוורים כאלו בזולתודה.
יש לי תחפושת צריכה רק מגפונים חומות שרןכים
איפה אתם גרים?הזמנתי את השמלת כלה הזו:
באליאקספרס , והיא הגיעה היום,שמלת ילדה פרח סאטן שרוול ארוך מבריק דק חגורת קשת ללא גב גב קשת חתונה חתונה פרח אלגנטי ילד קטן שמלה - AliExpress 320
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
אבל לצערי קטנה על הבת שלי
מוכרת אותה ב 190 ש"ח.
מתאים לילדה בת 5 בערך.
בקשתי מהמוכר שהשרוולים לא יהיו שקופים אז הוא עשה לי בד מתחת השרוול וגם עשה שלא יהיה מחשוף בגב.
קצת פתוח בצוואר..
ביתר עיליתאיפה אתם גרים?
מחפשת בדחיפות 2 תחפושות זהות לבנים אחים בני 2.5 ושנה וחצי.
זה עוד רלוונטי?למכירה - לגילאי 2.5/3 ולגיל 4/4.5
כל אחת ב50 שקל
@מירי פרידמן 1 אשמח גם לפרטים מאיפה את בארץ?יש לי להשכרה תחפושת של סבתא כולל הכל (חוץ מהנעליים)
ב- 70 ש"ח
לדעתי הכי מתאים לילד/ה שמתחילים ללכת (גם הלכה כמו סבתא)
אנשים השתגעו, יצא מטריףףףףצפה בקובץ המצורף 1493742
אני בעד לחכות לתאריך האספקה, אם לא מגיע לקבל החזר ולקנות בארץהזמנתי תחפושת מאלי אקספרס כתבה לי בהודעה שיש להם פסטיבל סיני ושישלחו רק אחרי שיגמר. למישהי יצאה כזה דבר ויש לה מושג תוך כמה זמן זה יגיע ? מקווה שעוד יהיה לפני פורים
כן,זה עוד רלוונטי?
מאיפה את?
קישורית למשלוח מנות שמתאים לזמר
תודה רבה
12.83₪ |רומנטי מוסיקלי הערה מסיבת יום הולדת קיר תליית מכתב יום הולדת שמח באנר קונצרט דיסקו מוסיקה תינוק מקלחת המפלגה קישוטים| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comמוסיקה הערות Cupcake Toppers גיטרה עוגת Toppers רוק Cupcake טופר לילדים יום הולדת מוסיקאי מסיבת תינוק מקלחת צד טובה - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comלייזר לחתוך עדין מגולף מוסיקה הערות Cupcake עטיפות יפה כוס עוגת טופר ליום הולדת קבלת חתונה ספקי צד - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
@stlevy מה המידות של הילדים? כמה את לוקחת לאחד?תחפושת מהממת הכל עבודת ידצפה בקובץ המצורף 1573698
מבאסהזמנתי את השמלת כלה הזו:
באליאקספרס , והיא הגיעה היום,שמלת ילדה פרח סאטן שרוול ארוך מבריק דק חגורת קשת ללא גב גב קשת חתונה חתונה פרח אלגנטי ילד קטן שמלה - AliExpress 320
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
אבל לצערי קטנה על הבת שלי
מוכרת אותה ב 190 ש"ח.
מתאים לילדה בת 5 בערך.
בקשתי מהמוכר שהשרוולים לא יהיו שקופים אז הוא עשה לי בד מתחת השרוול וגם עשה שלא יהיה מחשוף בגב.
קצת פתוח בצוואר..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: