יש למישהי קישור לתחתית מנפחת מאד (עדיף ארוכה) בלי חישוק?
תחתית מושלמת שהרבה כבר רכשו דרך הקישורים שלי@פנינה ריימונד
אני לא מוצאת את הקישור לתחתית מנפחת לשמלה שהיא עד הרצפה.
ואשמח לדעת איזה מידה לקחת לילדה בת ארבע וחצי.
תודה רבה
סינר מוכרת גלידהאני מנסה לפתוח קישור של סינר של מוכרת גלידה שמשהיא העלתה ולא נפתח לי
אולי אתם יודעות איך לפתוח את הסינר?
@פנינה ריימונד
היי,
מחפשת קישור לתחפושת טבחית לילדה בת שנתיים וחצי.
כל מה שראיתי דרכך זה למידות יותר גדולות..
יש לך אולי המלצה בשבילי?
וואו , כמה התלהבו וקנו את זה אצלי בקבוצה
לפעמים קונים דווקא את מה שפחות חשבת
תחפושת שף/אופה
צפה בקובץ המצורף 1551769צפה בקובץ המצורף 1551770צפה בקובץ המצורף 1551771תינוק צילום תלבושות קוספליי לבשל בגדים סינר ילדים לשחק בבית תחפושת תמונה לירות בגדים מופע שף כובע ילדה ילד ילדה - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
שימו לב שמה שקונים זה לא בדיוק כמו בתמונה של התינוק אלא ריבועים קטנים יותר
ק.ש.
כל הדגמים הם מתוך האתר שלי !
צפה בקובץ המצורף 1554863ילדי קדמי כיס סינר סינר ילד בני בנות סינר מטבח ילד קרפט ילדים סינר ילד ציור בישול עבודות בית כובע סטים - AliExpress 15
צפה בקובץ המצורף 1554864תינוק שף סינר כובע לילדים תחפושות שף תינוק לבשל תלבושות בייבי צילום נכס 2 יח'\סט - AliExpress 1501
צפה בקובץ המצורף 1554865תינוק שף סינר כובע לילדים תחפושות שף תינוק לבשל תלבושות בייבי צילום נכס 2 יח'\סט - AliExpress 1501
צפה בקובץ המצורף 1554866Umorden ילדים ילד רופא אחות כבאי אסטרונאוט תלבושות כיבוש משחק תפקיד לשחק ערכת סט עבור בני בנות המפלגה תחפושת - AliExpress 200000532
שף/ שפית
צפה בקובץ המצורף 1554867צפה בקובץ המצורף 15548682 יח'\סט ילדי Junior סינר שף כובע כיס חליפת ילדים בישול לשתות מזון כלי משפחה מטבח אבזרים - AliExpress 26
ק.ש.
תקני בכל באזר כובע ב30 שקל@פנינה ריימונד יש לך אולי קישורים מומלצים לתחפושת הזו-קשת לארנב מכנסי עור כובע בגד וכו?
תודה רבה!
סרבלים מידות גדולות
https://s.click.aliexpress.com/e/_DDQgxnx
צפה בקובץ המצורף 1531761
https://s.click.aliexpress.com/e/_DEisBR7
צפה בקובץ המצורף 1531762
https://s.click.aliexpress.com/e/_DBjy9b7
צפה בקובץ המצורף 1531763
יש לך את הכובע הזה במשלוח חינם מעל 38 ש"ח
https://s.click.aliexpress.com/e/_DnP8XDf
צפה בקובץ המצורף 1531765
ק.ש.
ראית הפוסט של @ali-li ?
קניתי סרבל ג'ינס עם אביזרים כל דבר בנפרד. לא משהו מוכן.
תתייגי את @פנינה ריימונדהיו כאן לינקים לתחפושת גינה/פרחים
אני לא מוצאת את זה
תחפושת ממש אין, אם תרצי שמלה, כובע, גרביים... אחפש לך
יש משהו יותר גדול? הם ממש קטנים, אני רוצה שיכנס לפחות איזה חטיף שוקולד סוכריה...בכיף!!!
לא טוב, שמה לך אחרים - משלוח חודש לפני:
20/30/50PCS כתר קטן ממתקי תיבת שוקולד אריזת חתונה כלה מתנה עבור אורחים מסיבת יום הולדת טובות אירוע & מפלגה ספקי - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comנסיכת שמלת סוכריות תיבת פינוק גודי תינוק מקלחת ילדים מסיבת יום הולדת מתנת קופסות נסיכת נושא אספקת עבור קישוטי חתונה - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com10/50pcs רומנטי חלול לייזר לחתוך נייר סוכריות תיבת חתונה יום הולדת תינוק מקלחת מתנה חבילה מסיבת קישוט כתר תיבה - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comרעיוני זהב כתר בצורת אריזת מתנה אריזה עבור חתונה לייזר לחתוך הולו סוכריות קופסות ספקי צד נייר קרטון סיטונאי - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com21.29₪ |10pcs Bronzing רויאל קראון אריזת מתנה עבור נסיכת חורת חתונה מסיבת יום הולדת מספקת טובות אריזת תינוק מקלחת קופסא ממתקים|שקיות מתנה וחומרי אריזה| - AliExpress
היישקיות משלוחי מנות מלהיבות לחברים-
בניית כלי תיבות משאיות נושא סוכריות אריזת מתנה יום הולדת מסיבת ילד ילדי עיצוב בניית חופר נושא ספקי צד - AliExpress 15
בניית משאיות לטובת תיבת סוכריות תיבת אריזת מתנה Cupcake תיבת ילד ילדים יום הולדת ספקי צד קישוט אירוע ספקי צד - AliExpress 15
20pcs בנייה מתנה שקיות מחפר משאית תיק ממתקים לילדים הנדסת רכב יום הולדת קישוטים - AliExpress 15
30Pcs מסיבת שקיות ילדים יום הולדת שקיות תנועה רכב רכב נושא מתנת שקיות בנייה יום הולדת דברים טובים לטפל ממתקים בבית ספר - AliExpress 15
@פנינה ריימונד
היי,
מחפשת קישור לתחפושת טבחית לילדה בת שנתיים וחצי.
כל מה שראיתי דרכך זה למידות יותר גדולות..
יש לך אולי המלצה בשבילי?
ואשמח אם יש לך רעיון יפה ומכובד הקשור לנסיך ונסיכה למשלוח להורים,גננות ...סוג של מתנה לבית, כלי למטבח מתאים או כל רעיון יפה אחר..
משלוח מנות בנאים אספקה 23 בפברוארוואו תודה!
יש לי גם תינוק בן 3 חודשים.
אם הגדולים בנאים יש למישהי רעיון מה הוא יכול להיות?
ואולי רעיון למשלוח מנות?
@פנינה ריימונד
תודה רבה!
כןמהמם! של התינוקת מאלי?
תיבת אוצריש משהו יותר גדול? הם ממש קטנים, אני רוצה שיכנס לפחות איזה חטיף שוקולד סוכריה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: