את המדבקות לא הזמנתיאיזה חמוד......
את יודעת להגיד לי כמה דפים מגיעים במדבקות?
הזמנתי את הכוסות, קשים שפנינה שלחה, קיסמים עם קישוט רפואי למעלה, מחזיקי מפתחות ועוד
את המדבקות לא הזמנתיאיזה חמוד......
את יודעת להגיד לי כמה דפים מגיעים במדבקות?
היי האם דוד המלך למכירה?אני משכירה תחפושת מדהימה של דוד המלך ושל דוכסיות/מלכות/אצילות.
התחפושת של דוד מתאימה לגיל בערך 6/7, הדוכסיות שנה/שלוש/חמש
תחפושת דוד המלך כוללת:
מכנס
גלימה
צווארון תחרה
כתר
ווסט
נבל מעץ אמיתי (לא באמת מנגן, סגנון נבל ישן)מנגר בהזמנה אישית(לצערי הוא הגיע שעה וחצי אחרי הצילומים...).
דמוי תהילים(קצת התבלה)
תחפושת דוכסיות:
שמלה+שכמיה
גרביונים(אם רוצים)
קישוט לשיער(יש אפשרות גם לכתר)
נעליים(לגדולה עקב, לבנונית אותו דבר בלי עקב).
מחיר:
דוד המלך 300(עלה לי הרבה יותר...)
דוכסיות: 180 כל אחת, הנחה למי שלוקחת את כל ה3.
וואווו מטורףתחפושת 3 גלידות (הבגדי גוף התלכלכו יש לי הרבה גלידות לתפור על בגד גוף) גיל 0-6 חודשים, שנה ושנתיים ועוד סרפן וסינר למוכר גלידה. + גרביים בצבע גביע גלידה המוכר היה עם כובע קש והדבקתי גביעים קטנים מסביב. לצערי הדוכן נהרס לי שעברנו דירה. הקשת זה טול כמו החצאית והדבקתי גביע אמיתי שצבעתי בספרי זהב. הגביע לא נשמר כי הוא אמיתי אבל אפשר לעשות את זה בקלות.
זה להשכרה לא למכירה.היי האם דוד המלך למכירה?
אני מעונינת
איך ניתן לצור קשר?
את עדיין משכירה? בכמה? אשמח שתצרי איתי קשרלהשכרה תחפושת נח נח מושלמת לגיל חצי שנה ב120 ש"ח
כמה עולה להשכיר?זה להשכרה לא למכירה.
ילד בן 10מידה?
עדיין רלוונטי? איפה בארץ?למכירה 2 תחפושות מושלמות ומושקעות של טווסות לגיל חצי שנה ולגיל 2.5 (גמיש בגילאים קצת)
במחיר של 150 ש"ח שתי התחפושות ביחד
0508364552
משובץ באיזה צבעים?שקיות שנסגרות עם דבק משובץ
אשמח לקישור
ראיתי רק מנוקד
תודה על הכל......
אשמח לראות תמונות a0527109691@מוכרת 3 תחפושת של נסיכים , תפור ומושקע מאוד מאוד!!!!
טווח גילאים 0-4
מנסה שוב,
מחפשת תחפושות תות בננה - תות בת 3 בננה בן1.5
תרנגול ואפרוח שיוצא מהביצהאו תרנגולת וביצה
צפה בקובץ המצורף 1534651מי שרוצה יש גם את הסגנון הזה:
ק.ש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: