רעיון חמוד. אבל כבר התחפשו אצלי לציירותאולי ציירת אייר-בראש?
כמו ציירת רגילה רק עם תרסיס וציורים של דיסני....
אני מעוניינת בשמלה השניה, אבל אני רואה שאין שום חוות דעת או תמונת מלקוחות.שמלות כלה חדשות באלי!
מטורף לגמרי!
תחטפו!!!
ק.ש.
@פנינה ריימונד אולי בכל זאת יש לך משהו קישורים לגיל 24M?
מוכרת
(מוכרת) גלידה או אופה/ קונדיטורית
תזכי למצוות
שף
46.19₪ 40% OFF|אביב יילוד תינוק בנות בני שף סגנון כותנה Romper תינוק ארוך שרוול Romper + כובע תינוקות תינוק חתיכה אחת בגד גוף| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
נכון, כי אלו שמלות חדשות.אני מעוניינת בשמלה השניה, אבל אני רואה שאין שום חוות דעת או תמונת מלקוחות.
איך אני יכולה לדעת שיראה כמו בתמונה?
@פנינה ריימונד
אפשר קישור?יש למישהי ניסיון עם השמלה הזו מאלי ?
אני צריכה עזרה עם המידות.
חסוםםםםםםםםםםתראו איזה מתוקק
Hand Made Knit Baby Cute Photography Clothing Basketball Net - Temu Israel
Shop hand made knit baby cute photography clothing basketball net sleeping bag halloween party dress up at the lowest price at Temu. Check reviews and See what's new of Kids Fashion. Explore the latest arrivals.www.temu.com
Cartoon Penguin Sleeping Bag Pajamas Set Hand Made Woven - Temu Israel
Find cartoon penguin sleeping bag pajamas set hand made woven baby photography clothes at Temu, part of our latest Kids Fashion ready to shop online today. Save money on Temuwww.temu.com
יש אפשרות השנה להשכיר את התחפושת של הכפריה גיל 3??
- להשכרה 2 תחפושות מושלמות של כפריות לגיל 3 (כנראה ה 3 כבר תפוסה)ו שנה וחצי ,
וכן תחפושת של שואב מים מושקע לגיל 4.5(כולל המגפיים אם תתאים המידה-27, כולל העסל אבל בלי הדליים).
מחיר:
כפריות-130 כל אחת
שואב מים-110
כפריות:
שמלות
כובעים
סלסלות
לכפריה הגדולה אפשרות למגפונים(מידה 24) אבל הם כבר בלויים
לכפריה הקטנה מגפונים(טרום הליכה)
שואב מים:
מכנסיים
חולצה
שכפץ(שונה ממה שבתמונה, שכפץ צמר בצבע חום בהיר)
מגפיים
משקפיים
עסל
קסקט
כמה לוקחת על זה? ואיפה את גרה?להשכרה -תחפושת חדרניות מאלפות!!!!! הכי מדהימות שראיתי!
אין אחד שלא עצר אותן!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: