לגיל שנה בערךלא רלוונטי לי, אבל יתכן שאחותי תרצה- לאיזה גיל זה?
לגיל שנה בערךלא רלוונטי לי, אבל יתכן שאחותי תרצה- לאיזה גיל זה?
יש לי אפרוח בירושליםמחפשת תחפושת לתינוק בין שלוש חודשים, אם יש למישהי משהו למכור אשמח שתיצור איתי קשר.
הי, יש לי שמלה מהממת לתחפושת בובת חרסינה. מוכרת ב100 ש"ח בלבדאני מחפשת לקנות תחפושת בובת חרסינה לילדה בת 4-5,
תודה רבה!
רלוונטי?למכירה ב40 שח תחפושת במבי חדשה מעלי אקספרס, מתאים לילדה בת 3. ברמה ממש גבוהה.
מאחיסמך, יכולה להעביר לב"ב/ק"ס.
צפה בקובץ המצורף 1587701
חסום לי,הי, יש לי שמלה מהממת לתחפושת בובת חרסינה. מוכרת ב100 ש"ח בלבד
רלוונטיעדיין רלוונטי?
מאיפה את בארץ?
אני אצטרך גם מידה 24, אם יש למישהי למכור
אני מאשדוד,
לדעתי גדול יותר אך לא בטוחה@רק בשמחה תמיד
זה 25 תואם מידה? או גדול יותר?
רלוונטי מידה 7-9?היי בוקר טוב
יש לי שתי תחפושות של טייס שנראות מושלם לגילאי 11-12, 7-9
השתמשתי איתם שנה שעברה אך זה נראה חדש מהניילונים
מישהי רוצה אני מוכנה להביא לה את זה במחיר סימלי
יש לך תמונה בשבילי? זה עדיין רלוונטי?אני מוכרת תחפושת של דוד המלך בביתר עילית, היתה בשימוש פעם אחת. מתאים לך?
יש לך תמונה בשבילי? והאם זה רלוונטי?הבנות שלי התחפשו שנה שעברה לחדרניות עם השמלה הזו של נקסט,
לכל אחת היתה גם סלסלת קש שטוחה עם מגבות וסבונים, צמות למעלה וסרט משובץ והן היו מתוקות מאד.Buy Blue Gingham Cotton Rich Belted School Dress With Scrunchie (3-14yrs) from Next Israel
Shop for Blue Gingham Cotton Rich Belted School Dress With Scrunchie (3-14yrs) at Next Israel. International shipping and returns available. Buy now!www.next.co.il
אני מוכרת תחפושת דוד המלך לגיל 4-5 שהיתה בשימוש פעם אחת ב50 ש"ח (קניתי בעזרה ואחוה ב110 ש"ח)
אשמח לקנות שמלת כלה יפה לגיל 4.5.
להשכרה ב90 ש"חמחפשת לקנות תחפושת יהודית לילד בן 6
רבי חנינא בן דוסא וכו'
למי יש?
לאיזה גיל את צריכה?זקוקהה בדחיפותתתת
להסבר איך מכינים לבד גלימה של מלך/ נסיך מבד קנוי .
קחו בחשבון שאין לי שום ידע ואהבה לתפירה
כן, מצאתי אצל : "מתחפשים ברמה" זה הטלפון שלהם 0747220270השגת?
אני גם מחפשת ליוסף מוקיר שבת
וכן תינוק לדג
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: