עדיין רלוונטי?יש לי תחפושת בונבון מהממת תפורה
צהוב אדום
מוכרת ב50 שקל
עדיין רלוונטי?יש לי תחפושת בונבון מהממת תפורה
צהוב אדום
מוכרת ב50 שקל
באיזה עיר את?להשכרה תחפושת סקוטים מסורתית, דומה למקור מושלמתתתת ומושקעת בטירוף
(אמרה לי מישהי שהייתה בסקוטלנד שככה נראים שם)
בנות גילאי 7,8,2 כוללת חצאית, דנטל, ווסט, כובע, נעליים, וחמת חלילים ב 150 ש״ח
בן גיל 4 כולל כמו הבנות רק במקום חצאית מכנס
וחצי שנה (לחצי שנה אין לי חצאית לכן משכירה ב 100 ש״ח בלבד)
מחפשת בדחיפות לקנות או לשכור תחפושת של דג לתינוק בן שנתיים (אולי מי שקנתה באליאקספרס או אחר) תודה רבה דחוף מאדולענייננו,
@שני 100 מה הכיוון?
משהו חמוד כמו חיות/ דיסני/ פירות:
32.34₪ 31% OFF|3 24 חודשים תינוק בגדי ילדים Cartoon Romper ילדי בנות בני יוניסקס חמוד הלבשת קיץ בעלי החיים תלבושות תינוק פיג 'מה|פיג'מה לתינוק| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com7.21₪ 33% OFF|1 זוג כותנה פירות תינוק גרביים לילדים בנות בני קריקטורה רצפת ילדים פעוטות סתיו אביב יילוד Kawaii תינוקות מתנה גרביים| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com34.97₪ 30% OFF|2023 יילוד תינוק שמלת Romper נסיכת מיני מיקי סט עבור תינוקות בני בנות קיץ בגדי חליפת ילדי סרבל| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com1.99₪ 97% OFF|2 יח'\סט קריקטורה מנוקדת תינוקת ערב שמלות קשת ילדים מסיבת יום הולדת נסיכת בגדי ילדים פעוט חליפת 0 כדי 4 שנים| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com7.21₪ 33% OFF|1 זוג כותנה פירות תינוק גרביים לילדים בנות בני קריקטורה רצפת ילדים פעוטות סתיו אביב יילוד Kawaii תינוקות מתנה גרביים| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comזה לא נוח, לדעתי:6.52₪ 80% OFF|Lioraitiin 0 24M יילוד תינוקות תינוק ילד ילדה בגד גוף אופנה שרוולים Hooed סרבל אבוקדו בגדי צועד 2Pcs תלבושת|בגדי גוף| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
5.23₪ 91% OFF|תינוק Rompers חורף תלבושות פלנל עבור ילדה ילד פעוט תינוק בגדי ילדים בסך הכל חיות פנדה טייגר האריה Unicorn Ropa Bebe| | - AliExpress
משהו נסיכותי/ בובה:
57.42₪ 30% OFF|Sodawm 2023 סתיו החורף ארוך שרוולים פסטיבל בגדי חדש שנה Romper + כובע 2Pcs בגדי חליפת מקשה אחת ליילוד| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com31.02₪ 22% OFF|1 5 Yrs בנות כובע ילדי יד סרוג כובעי עם צמות ילדי סתיו חורף אופנה פאות כובע חסמי פאה מצנפת אביזרי צילום|כובעים| - AliExpress
מצחיק/ מקורי:
סבתא
72.01₪ 51% OFF|יילוד צילום Props סבתא תלבושת קוספליי סבתא בגדי תינוק ילד סבא תלבושות תמונה יילוד תלבושת| | - AliExpress
שפית
11.95₪ 18% OFF|יילוד צילום אבזרי ילד שף סינר כובע סטים מתכוונן מטבח בישול אחיד ילדים צילום אבזרי תלבושות 2 יח'\סט| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com23.3₪ 51% OFF|2 יח'\סט תינוק שף סינר כובע לילדים תחפושות שף תינוק לבשל תלבושות יילוד צילום נכס יילוד כובע סינר| | - AliExpress
ביצת עין
33.19₪ 20% OFF|סתיו תינוקות בנות פעוט תינוק כותנה קריקטורה ביצת ארוך שרוולים Romper + שיער להקת סרבלי תינוקת בגדים|בגדי גוף| - AliExpress
ק.ש.
אני הכנתי כד מתכת מהמם מפחית סימילאק גדולה עם מכסה בפנים הכנסנו קופסא של חצי ליטר פלסטיק ומעליו פחית של סימילאק קטנה שמקבלים באם וילד. חוררנ ו את המכסה כדי שיכנס הפחית הקטנה.היי, למישהי יש אולי מגפיים שחורים לתחפושת רפתן? וכד מתכת?
או אולי רעיון איך ניתן להכין כד מתכת לתחפושת?
תודה רבה
השגת?אני מחפשת לקנות דג גדול לתחפושת של יוסף מוקיר שבת.
איפה אפשר להשיג כזה דבר? (חוץ מאליאקספרס, אני חוששת שזה כבר מאוחר מידי להזמין, ולא רוצה לקחת סיכון)
לידיעתכם ,תזמיני בטמו.
כל ההזמנות שביצעתי דרכם הגיעו מקסימום תוך שבועיים
כןמידה 2-3 רלוונטי עדיין?
מנסיון שלי ושל עוקבות ברשימת תפוצה שלי .השגת?
אני גם מחפשת ליוסף מוקיר שבת
וכן תינוק לדג
תמחקו.למי שלא הספיק להזמין מחו,ל
יש במתחפשים ברמה
הכל עם משלוח לכל הארץ
שווה להציץ בקטלוג
אשמח לדעת אם זה עדיין רלוונטי?למכירה
2 שמלות לילדות בנות 4 ו-6, מוכרת פרחים או כל מה שתרצו...
כל אחת 60 ש"ח
כולל חצאית טוטו לניפוח (כמו בתמונה)
צפה בקובץ המצורף 1589853
יש למישהו?מחפשת תחפושת אסטרונאוט לילד בן 8-9
למכירה/השכרה
לא אני לא מוכרתחמוד הפינגווין. הבת שלי תהיה בת שנה ושלוש.
את רוצה למכור?
לפרטיםלהשכרה שלוש תחפושת מקוין
2 נסיכות מידות 6,8 ונסיך לילד בן 2-3
כל תחפושת 140
עדיפות לשלושתם
הפינה החמה רלוונטי? מה המחיר?להשכרה תחפושות מהממות.
1. הפינה החמה של עזר מציון
2. בובות חרסינה
נא לפנות לפרטי הקשר שבהודעה ולא אלי, אין לי פרטים נוספים.
052-7160231
צפה בקובץ המצורף 1577258צפה בקובץ המצורף 1577257
קיבלת?אשמח לתתמונות של תחפושת צייר או ציירת
עמ"נ לקבל השראה,
תודה רבה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: