פנינה ריימונד
הום סטיילינג מאליאקספרס.
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
•
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
גרביים לתחפושת ציירת, יש?
גרביים לתחפושת ציירת, יש?
צריך ללכת לפי הטבלה בעמוד המוצר, ועדיף.אז לילדה בת שלש להזמין מידה 110?
צריך ללכת לפי הטבלה בעמוד המוצר, ועדיף.
איזה קישור את רוצה מבין ה-3?
שמה לך בינתיים תרגום גוגל למוצר ה
אני צריכה אם את יכולה לעזו לי אם מידות אני צריכה סרבל לילד בגיל שנה וחצי שהאורך סרבל שלו זה70 ס''מ וכמו כן ילד בן 2.5 אורך סרבל שלו זה 75 אשמח אם תוכלי לעזור לי איזה מידות לקחת תודה מראשסינרים מידות ילדות- לתחפושת מאפרת!
צפה בקובץ המצורף 1556353צפה בקובץ המצורף 1556354לק שפתון אודם סינר מטבח פשתן סינרים bibs ניקוי ביתי עבור נשים אביזרים לבישול סינר - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
סליחה לא צרפתי את הקובץ של הסרבלhttps://he.aliexpress.com/item/3294....0.0.59e25c6e5cjDK0&mp=1&gatewayAdapt=glo2isrמי יכול לעזור לי איזה מידה לקחת לילד בן שנה וחצי אורך סרבל שלו זה
אני צריכה אם את יכולה לעזו לי אם מידות אני צריכה סרבל לילד בגיל שנה וחצי שהאורך סרבל שלו זה70 ס''מ וכמו כן ילד בן 2.5 אורך סרבל שלו זה 75 אשמח אם תוכלי לעזור לי איזה מידות לקחת תודה מראש
בכמה את מוכרת? ומאיפה את?בובה במבה לגיל שנה
כאן יש כמה שמוכרות:מישהי יודעת לומר איפה אפשר להשיג תחפושת של כלה לא אליאקספרס?
לילדה בת 5.5
איפה קונים כזה בד? ממש יעזור לי תודה מראש!משכירה תחפושת מהממת ומקורית
גיל 4 -מלך האותיות - גלימה + כובע. בגלימה יש הדפסה של ציורים + האות שבה מתחיל הציור (מא'-ת')
גיל 5 - מלך הניקוד - גלימה + כובע. בגלימה יש הדפסה של ציורים + האות והניקוד שבה הציור מתחיל (מא'-ת')
יש לך טבלת מידות, ראית?מי יכול לעזור לי איזה מידה לקחת לילד בן שנה וחצי אורך סרבל שלו זה
אני צריכה אם את יכולה לעזו לי אם מידות אני צריכה סרבל לילד בגיל שנה וחצי שהאורך סרבל שלו זה70 ס''מ וכמו כן ילד בן 2.5 אורך סרבל שלו זה 75 אשמח אם תוכלי לעזור לי איזה מידות לקחת תודה מראש
טבלת מידות ◆ | ||||
גודל תג | גיל מתאים | גובה מתאים | מוֹתֶן | באורך מלא |
80 | 9-12 חודשים | 65-70 ס"מ | 30 ס"מ | 70 ס"מ |
90 | 18-24 חודשים | 75-80 ס"מ | 31 ס"מ | 73 ס"מ |
100 | 2-3 שנים / 3T | 85-90 ס"מ | 32 ס"מ | 76 ס"מ |
110 | 3-4 שנים / 4T | 95-100 ס"מ | 33 ס"מ | 80 ס"מ |
כאן המידות 2-4, השאלה אם יהיה לה נוחשלום,
פנינה ריימונד יש לך תחפושת עוגה לילדה בת 1.10
היי רלוונטי התחפושת?הי, מוכרת תחפושת מהממת של בנאים לגיל 3 וחצי ושנה וחצי, "זהירות כאן בנ(א)ים!"
צפה בקובץ המצורף 1487189
התחפושת כוללת 2 סרבלים, 2 חולצות, 2 כובעים, 2 חגורות עם כלי עבודה, ו-2 שלטים עם למינציה עם הכיתוב "זהירות כאן בנים".
יש לי את השמלה הזו לגיל שנה, מענין אותך?אני מבית שמש,
ומחפשת תחפושת בובה לתינוקת בת שנה
יש לי סט שמלה וכובע בול מתאים לבובה יוקרתיתיש למישהו שמלה או תחפושת של בובה לגיל שנה?
עדיפות לבובת נוי יורק.
או הוראות הכנה קלות.
תודה.
זה מופיע בתור תחפושת "סופגניה "שלום,
פנינה ריימונד יש לך תחפושת עוגה לילדה בת 1.10
לא הצלחתי לעקוב אחרי הכל, תחפושת של ציירת העלו פה?
מחפשת חולצה וחצאית + אביזרים מתאימים
תודה רבה!!
צייר
סינר
חולצה
ברט חמוד (צייר צרפתי)
שרשרת ועגילים כן ציור
סוף סוף חזר למלאי
מארז משלוח מנות צייר מהמם!!!
DD101 4Pcs מתוק תינוקת אמנות ציור גרפיטי תיבת לטובת מסיבת יום הולדת ממתקי אריזת מתנת קופסות תינוק מקלחת המפלגה decors - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ק.ש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: