לאיזה גילאים?מחפשת תחפושות
מוכרת כעכים
חלבן
שואב מים
ילד בעיירה
תודה
לאיזה גילאים?מחפשת תחפושות
מוכרת כעכים
חלבן
שואב מים
ילד בעיירה
תודה
אין לי איך לעבור לאישי כשאת פה אכתוב לך מייל שלי או שתכתבי לי את שלך....יש לך אפשרות לעבור לאישי?
בכמה מוכרת את התחפושות?
מקפיצה...למכירה 3 תחפושות של כפריות מושקעות מממששש!!!
התחפושת כוללת שמלה וכובע,סינר מלבד לקטנה, תחתית מתנפחת, נעליים מתאימות וסל מושקע ממש!!!
התחפושות מתאימות לגיל 1+ 3+ 4+
אפשר תמונה?
אשמח מאד לקישורים/רעיונות לתחפושת לגיל חמישה חודשים (בן בכור, אז רוצים להפגיז, אבל חשוב שיהיה לו נוח...) אשמח לקבל גם רעיונות תואמים למשלוח .
תודה
@פנינה ריימונד @ali-li (מקווה שזה בסדר שתייגתי)
נדיר למצוא סרוג לגיל הזה
זחל, אסטרונאוט, פרה, דוב ועודDvotinst יילוד צילום Props חמוד תלבושות כובע בובות קריקטורה נושא פוטוגרפיה אביזרי קוריאני סטודיו לירות אבזרי תמונה - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
Dvotinst תינוק יילוד צילום Props רך סרוג חמוד דוב כובע מצנפת תלבושות 2pcs סט פוטוגרפיה סטודיו יורה תמונה אבזרי - AliExpress 1501
לא סרוג, אבל כולן נדלקות עליו
@דבי גוטמן מצאתי לך סופסוףףףף
טעים סוכריות מזון סינר שרוולים מטבח בישול סינר לאישה למבוגרים ילדי מותניים ליקוק ביתי ניקוי פינאפור - AliExpress 15
או-
אלופההה !!!!!!!!!!!!!!! אשמח לנעלים מתאימות54.94₪ 12% OFF|ג 'ילדרנס חולצה 2023 אביב קיץ חדשים בסגנון בנים ובנות קריקטורה מזדמן קריקטורה מזדמן שרוול קצר חולצות מכנסיים קצרים סטים| | - AliExpress
בכמה את מוכרת ?תחפושת "מליונר המצוות" איזהו העשיר השמח בחלקו" "טובה שכרה מכל סחורה וכל מה שתרצו...
מתאים לילד בין 9-10 השקעה של ממש במזוודה מצופת דולרים מצד אחד ומהצד השני ספרי גמא כולל בפנים שטרות.מגיע עם שלייקס עניבה מזוודה כובע וכמו כיסוי לכ.א עם דולר בפנים.
היי,עשיתי לבת שלי -מוכרת ב 120 ש"ח
נראה כבד אבל זה היה לה ממש קליל
@דבי גוטמןאשמח לנעלים מתאימות
לא, תחכי קצת זה אמור להשתחררשלחו לי על הזמנה שהזמנתי באליאקספרס
עיכוב בעת תהליך השחרור במחלקת הייבוא של המכס
מה זה אומר ?
האם להזמין שוב ?
רוצה לקנות בובת חרסינה, איך אני מגיעה אלייך??להשכרה:
תחפושת תות לגיל חצי שנה-שנה
בובת חרסינה מדהימה כולל כובע בתפירה אישית לגיל 4+
ירושלים עם נגישות לערים נוספות.
צפה בקובץ המצורף 1555435
צפה בקובץ המצורף 1555436
אם את מתכוונת לתחפושת של העשיר. בעיקרון השלייקס מתכוונן לגודל הילד והמידה של העניבה אחידה .. עכשיו בדקתי ויש גם את המקטרת בנוסף למזוודה כך שאם יש לך חליפה - התחפושת יכולה להתאים מוכרת ב- 90 ש''ח@ריקי קלפהולץ
רלוונטי התחפשות מידה 4-6?
היי ב- 90 ש'ח אם תרצי יש לי גם את הג'קט (מוכרת ב-35 ש''ח )- אבל אם יש לך חליפה הכי טובבכמה את מוכרת ?
אשמח שתצרי איתי קשר 0548464085
אני רוצההיי ב- 90 ש'ח אם תרצי יש לי גם את הג'קט (מוכרת ב-35 ש''ח )- אבל אם יש לך חליפה הכי טוב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: