אני לא מצליחה לפתוח את התמונהאני פתאום נזכרת שהיא היתה בת 5.5 .
אבל אפשר לקצר בקלות למטה את הטול.
נראה לי 70שח ללא התחתית. כולל שמלה טול זר ואביזר שיער
עם תחתית חישוק - 100-90
ירושלים/ ניתן להעביר לבית שמש
יש לך דרך נוספת להעלות אותם?
אני לא מצליחה לפתוח את התמונהאני פתאום נזכרת שהיא היתה בת 5.5 .
אבל אפשר לקצר בקלות למטה את הטול.
נראה לי 70שח ללא התחתית. כולל שמלה טול זר ואביזר שיער
עם תחתית חישוק - 100-90
ירושלים/ ניתן להעביר לבית שמש
וואוו איזה מהירה ואלופה!2024 סתיו ילדים חדש ילדים של סתיו ילדים לגברים מזדמנים רטרו אופנה נעלי בית אופנה מזדמנים נעלי לוח גברים שחור 22-31 - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ק.ש.
למי יש קישור באלי אקספרס לתחפוסת של כלה לילדה בת 11
קניתי לאחיינית שלי לבת מצווה, ממש יפה ואיכותי!
צריך ללכת לפי טבלת מידות
לקחתי לה את הדגם הבז', שנה שעברה ניקית אחת קנתה את הלבן לתחפושת כלה וחזרה להודות לי
ק.ש. מניסיוןבנות ארוך שרוול לרקום שושבינה ילדים פרחי שמלות עבור בנות ילדי חג המולד מסיבת חתונה שמלת 3 12 שנים Vestido - AliExpress 1501
ילדה תעשייה כבדה אלגנטי משפט סגנון שמלת חצאית פרח ילד חתונה ארוחת ערב ארוך שמלת שרוולים תפוחים # C2208 - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comפרח ילדה שמלות תחרה ללא משענת טול ילדה שמלות לחתונה בציר ילדה קטנה תחרות נסיכת ילדים שמלת הקודש - AliExpress 320
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comנצנצים סאטן נסיכת פרח ילדה שמלות ילדים ארוך שרוול ראשית הקודש יום הולדת לנשף מסיבת חתונת כדור שמלה - AliExpress 320
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comאלגנטי פרח ילדה שמלות שמפניה תחרה ללא שרוולים טבילת ילדים תחרות לחתונות ראשון הקודש כדור שמלת 2023 - AliExpress 320
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comארוך שרוול לבן שנהב ילדה פרח שמלות גבוהה צוואר לחתונה אורחים ילדים שושבינה שמלת תחרה סאטן ראשית הקודש - AliExpress 320
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comק.ש.נפוח תחרה תינוקת מסיבת ילדי שמלת שכבות ילדה פרח שמלות Hi-נמוך נסיכת שמלת חמוד ראשית הקודש - AliExpress 320
מישהי ביקשה ממני קישורים לשמלות כלה זולות. מצאתי כמה מושלמות!
₪62
₪86בחורה שרוול ארוך לבן השושבינה שמלות כלה תחפושת חתונה תחפושת קשת פרח שמלת נסיכה עבור ילדים טבילת שמלת נשף נשף נשף - AliExpress 1501
₪100ארוך שרוול לבן תחרה שושבינה שמלות בני נוער בנות יום הולדת נסיכת המפלגה ילדי לבוש רשמי חתונה ערב Vestidos - AliExpress 1501
₪110KEAIYOUHUO 2022 סתיו ילדי טול סגול שמלה עם שרוולים ארוכים נצנצים נסיכת בנות שמלה למסיבה וחתונה 5Y - AliExpress 1501
ק.ש.2023 לבן שמלת כלה אלגנטית נסיכת בנות שמלת תחרה קרנבל פסחא Vestido תלבושות לילדים מסיבת שמלות עבור בנות 12Y - AliExpress 1501
עגיליםמקפיצה:
וכל אקססוריז שמתאים לתחפושת עוגה
ולמשלוח מנות
מאוד יעזור לי
תשלחי לי למיילאני לא מצליחה לפתוח את התמונה
יש לך דרך נוספת להעלות אותם?
@פנינה ריימונדצפה בקובץ המצורף 1551454
אשמח לעזרהתחפושת ילדים קטן ילדים תחפושות בהיסטוריה אמריקאית ספר שבוע פרחים קרנביל שבוע פרחים קרנביל, שבוע פרחים - AliExpress 200000532
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
רוצה להזמין את השמלה הזו עכשיו לילדה ב8 וחצי
איזו מידה לקחת?
תחפשי לי כובע לגלידה מענין, טוב?
תודה
שמלה ממש יפהצפה בקובץ המצורף 1551454
אשמח לעזרהתחפושת ילדים קטן ילדים תחפושות בהיסטוריה אמריקאית ספר שבוע פרחים קרנביל שבוע פרחים קרנביל, שבוע פרחים - AliExpress 200000532
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
רוצה להזמין את השמלה הזו עכשיו לילדה ב8 וחצי
איזו מידה לקחת?
בנוסף מחפשת אביזר שיער כזה:@פנינה ריימונד
מחפשת קישורים לתחפושת סינים.
לילדה בת 7 ילד בן 5 ותינוק בן מספר חודשים.
כולל אביזרים נילווים,
אביזרים למשלוחי מנות ורקעים לצילום.
בסיעתא דשמיא
@פנינה ריימונד
מצאת לי לפני כמה שבועות קישור
לכבשה מאלי אקספרס
אולי תוכלי להקפיץ אותו?
אני מחפשת כבר שעות....
תודה!
לתחפושת כהן גדול?
אהבתי חחח
זה מספיק גדול? אם לא אחפש לך בהזדמנות יותר מאוחר
ק.ש.
אני רוצה לסגור הזמנה על השמלה הזו לגיל 5 וגיל 7 וחצינסיכה מהממת (ראיתי ממישהי שהזמינה את זה וזה מהמם)
לשיער
קש
אני רוצה לסגור הזמנה על השמלה הזו לגיל 5 וגיל 7 וחצי
לא מצאתי אורך של השמלה בקישור
מישהי יודעת אולי איפה אפשר לראות את האורך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: